Ναι μπορεί το Bridgerton να μη μας έκανε την χάρη να έρθει στις μικρές μας οθόνες στην διάρκεια των γιορτών όπως πέρυσι, και να τις κάνει για άλλη μια φορά ακόμα πιο χουχουλιάρικες και “μαγικές”. Δεν μας έχει αφήσει όμως και παραπονεμένους. Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δωράκι που μας έκανε είναι η νέα σειρά καλλυντικών Bridgerton X Pat McGrath Labs σε συνεργασία με την θρυλική makeup artist Pat McGrath, η οποία παρεπιπτόντως κυκλοφόρησε χθες.

Μετά από αυτό, μας κάνει τώρα και δεύτερο δωράκι, το πρωτοχρονιάτικο ας πούμε, φέρνοντάς μας μερικές ακόμα πληροφορίες για την επόμενη πολυαναμενόμενη σεζόν, ενώ η δημοφιλής πλατφόρμα επίσης ανακοίνωσε την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας.

Συγκεκριμένα το Netflix ανέβασε ένα βιντεάκι όπου κάποια παλιά και κάποια νέα μέλη του καστ μας ενημερώνουν ότι η δέυτερη σεζόν του Bridgerton θα έρθει στις 25 Μαρτίου, ενώ παράλληλα με αυτό τον τρόπο η παραγωγή μας αποκαλύπτει μέσες άκρες ποιος “μένει” και ποιος “φεύγει”. Σε δεύτερο χρόνο η δημοφιλής πλατφόρμα αποκάλυψε μερικές ακόμα γαραγαλιστικές λεπτομέριες για την πλοκή της δεύτερης σεζόν:

“Προσπαθώντας να κάνει το καθήκον του και να διατηρήσει το κύρος του οικογενειακού του ονόματος, ο Anthony ψάχνει την τέλεια υποψήφια σύζυγο, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά. Ώσπου φτάνουν από την Ινδία η Kate Sharma και η μικρότερη της αδερφή Edwina. Όταν ο Anthony αρχίζει να φλερτάρει την Edwina, η Kate ανακαλύπτει τις αληθινές του προθέσεις -η πραγματική αγάπη δεν είναι η προτεραιότητά του- και αποφασίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να σταματήσει αυτή την ένωση.”

Καθώς ήδη ξέρουμε πως το ζευγαράκι που θα παίξει κεντρικό ρόλο στη νέα σεζόν είναι ο Anthony και η Kate, καταλαβαίνουμε πως μέσα από αυτή την “κόντρα” θα βγει το επόμενο ειδύλιο της σειράς.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!