Η τελευταία σεζόν του This Is Us είναι γεγονός κι εμείς ψάχνουμε από τώρα μαντήλια. Η σειρά που μας έχει κάνει να κλάψουμε όσο σχεδόν καμία άλλη, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο NBC στις 4 Ιανουαρίου και περιμένουμε με αγωνία να ξαναδούμε τους αγαπημένους μας ήρωες και το πως θα ολοκληρωθούν οι προσωπικές τους ιστορίες. Σύμφωνα με την παράδοση της ίδιας της σειράς, η πρεμιέρα παρουσιάζει τα τρία αδέρφια στα 41α γενέθλιά τους και έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες σχετικές φωτογραφίες. Το Entertainment Weekly παρουσίασε αυτές τις φωτογραφίες όπου βλέπουμε τον Randall (Sterling K. Brown), την Beth (Susan Kelechi Watson) και τους υπόλοιπους από τους Pearsons να γιορτάζουν μπροστά σε μια τρίπατη τούρτα και ένα Zoom call. Η αλήθεια είναι ότι τα γενέθλια στην οικογένεια Pearson συνήθως δεν είναι και τόσο ανέμελα κι αν κρίνουμε από το ύφος όλων στις φωτογραφίες, το ίδιο συμβαίνει και φέτος.

Πίσω στο Λος Άντζελες, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κάτι όμορφο να ξεκινάει ανάμεσα στον μουντρούχο, ως τώρα, Phillip (Chris Geere) και την χαρούμενη Kate (Chrissy Metz) στην μουσική σχολή για τυφλούς που εργάζονται και οι δύο. Η Kate θα χωρίσει τελικά με την Tobby(Chris Sullivan) στα επόμενα χρόνια, όπως αποκαλύφθηκε από το flashforward του φινάλε της 5ης σεζόν. Όπως είπε στο EW ο δημιουργός της σειράς Dan Fogelman, “Προσπαθούμε να δείξουμε κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχουμε συμπεριλάβει στην σειρά. Ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι που τελικά δεν τα καταφέρνει και χωρίζει. Κι αυτό είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στην πραγματική ζωή. Είχαμε αποφασίσει ότι θα θίξουμε αυτό το ζήτημα στην τελευταία σεζόν.” Όπως είχε δηλώσει η ίδια η Metz παλιότερα, “Θα δούμε την Kate να βάζει επιτέλους σε προτεραιότητα τον ίδιο της τον εαυτό.”

Στο μεταξύ, ερχόμενος από τον χωρισμό του με την αρραβωνιαστικιά του Madison, ο Kevin (Justin Hartley), θα προσπαθήσει να βρει νέο νόημα στην ζωή του. ‘Θα υπάρξουν πολλές επανασυνδέσεις” δήλωσε ο ίδιος ο Hartley, για να μας κινήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον.

Πίσω στην δεκαετία του ’80, θα δούμε την Rebecca (Mandy Moore) και τον Jack (Milo Ventimiglia), να  παρηγορούν την νεαρή Kate (Isabelle Rose Landau), όσο η ιστορία μας βάζει ακόμα βαθύτερα στην εποχή εκείνη των  τριών αδερφιών.

Αν και η σειρά που δημιούργησε μας έχει κάνει να κλαίμε πάρα πολλές φορές, ο ίδιος ο Fogelman, δεν είναι τόσο ευσυγκίνητος στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά ανέφερε μια στιγμή της φετινής σεζόν που ταρακούνησε ακόμα και τον ίδιο. “Υπάρχει μια ιστορία που είναι από τις δυνατότερες μέσα στην φετινή σεζόν, που ακόμα κι εγώ νοιώθω τ αμάτια μου να δακρύζουν όταν μιλάω γι’ αυτήν” είπε ο δημιουργός και πρόσθεσε, “Δεν κλαίω καθόλου εύκολα, γι’ αυτό να μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.”