Άσχετα με το αν το And Just Like That σού αρέσει σαν σειρά, το reboot του Sex and the City έχει καταφέρει να μάς χαρίσει πολλές δόσεις νοσταλγίας. Η μόδα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες, αφοί οι διάδοχοι της Patricia Fields, Molly Rogers και Danny Santiago, έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά με το στιλ όλων των πρωταγωνιστριών. Φυσικά, σε αυτό έπαιξαν ρόλο και παλιοί μας γνώριμοι. Κομμάτια, που η Carrie Bradshaw είχε βάλει ξανά στην original σειρά και τα είχαμε λατρέψει. Το τελευταίο επεισόδιο μάς έφερε πίσω ένα ακόμα από αυτά. 

Στο όγδοο επεισόδιο της σειράς, η Carrie προσπαθεί να μαζέψει κάποια από τα designer ρούχα της και να τα αποθηκεύσει. Αποφασίζει, λοιπόν, να δείξει ένα από αυτά στη Seema, τη μεσίτρια και πλέον φίλη της, λέγοντας “Θες να δεις κάτι εκπληκτικό; Δεν θέλω να κοκορευτώ, αλλά είναι η τιμή και το καμάρι μου”. Τότε είδαμε να εμφανίζεται ένα από τα πιο iconic κομμάτια της σειράς, η mille-feuille τουαλέτα Atelier Versace, που την είχαμε δει να φοράει στο προτελευταίο επεισόδιο του SATC το 2004. Πρόκειται για το πιο ακριβό κομμάτι, που φόρεσε ποτέ η Carrie και κόστιζε 80.000 δολάρια. Για να σε βοηθήσουμε να θυμηθείς, μιλάμε για την τουαλέτα, που την είδαμε να φοράει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Παρίσι, το βράδυ που ο Aleksandr την έστησε. 

Μάλιστα, τώρα μάθαμε ότι εκείνη η νύχτα δεν ήταν η μόνη, που το έβαλε. “Το έχω βάλει μόνο δύο φορές. Μία στο Παρίσι. Και μία εδώ, απλά για πλάκα. Κάθισα στο παράθυρο και έφαγα μία ολόκληρη σακούλα ποπ κορν”, εξήγησε στη Seema. Επιπλέον, μάς αποκάλυψε και το μέλλον του φορέματος. Θα το δώσει στη Lily, την κόρη της Charlotte, μιας και τη βοήθησε όλη την εβδομάδα με την αποθήκευση των ρούχων και της υποσχέθηκε ότι θα της δώσει κάποια κομμάτια σε αντάλλαγμα. 

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η Sarah Jessica Parker ανέβασε μία φωτογραφία της με το φόρεμα από το 2004, αλλά και μία καινούργια, ακριβώς με την σκηνή στο παράθυρο, που περιέγραψε η Carrie. Στη λεζάντα έγραψε, “Την βρήκαμε. Γλίστρησα μέσα. Αναπληρώσαμε χρόνο. Είχε τόσα να μοιραστεί. Ήταν σύντομο και δύσκολο να πω ξανά αντίο”.