Απ’ όταν πρωτομάθαμε ότι το Sex and the City επιστρέφει στις οθόνες μας, 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και 11 μετά τη δεύτερη ταινία, δεν μπορούσαμε παρά να αρχίσουμε να ενθουσιαζόμαστε. Παράλληλα, βέβαια, μία σειρά ερωτημάτων άρχισαν να σκάνε στο κεφάλι μας. Τι θα γίνει με την Carrie και τον Big; Πώς θα αντιδράσει η Kim Cattrall στο reboot, στο οποίο επέλεξε να μη συμμετέχει; Πώς θα δούμε να έχει εξελιχθεί το στιλ των πρωταγωνιστριών μας τόσα χρόνια μετά; 

Λοιπόν, τα δύο πρώτα επεισόδια του And Just Like That κυκλοφόρησαν πριν μερικές μέρες και άρχισαν να μάς λύνουν όλες τις παραπάνω απορίες και αρκετές επιπλέον. Όσον αφορά, μάλιστα, το στιλιστικό κομμάτι φαίνεται ότι αποφάσισαν να φέρουν την Carrie στην εποχή. Τι εννοούμε; Ότι πλέον η μόδα έχει μπει σε ένα sustainable μονοπάτι. Αυτό σημαίνει ότι όχι απλά δεν υπάρχει θέμα να φοράς ξανά και ξανά παλιά σου κομμάτια, αλλά επιβάλλεται κιόλας. Μέχρι στιγμής, είδαμε την Carrie να το τηρεί με τέσσερα κομμάτια, που ταξίδεψαν από το Sex and the City στον κόσμο του And Just Like That.

Τα Manolo Blahnik Hangisi

Έχουμε δει πολλά παπούτσια να περνάνε από το SATC. Ειδικά Manolo Blahnik. Τα συγκεκριμένα, όμως, είναι αυτά που όλοι θυμόμαστε. Στην πρώτη ταινία, αυτά είχαν ξεχαστεί στην ντουλάπα του κοινού διαμερίσματος της Carrie και του Big. Αυτά την οδήγησαν εκεί, ώστε να τον συναντήσει πρώτη φορά μετά τον ακυρωμένο γάμο τους. Με αυτά της έκανε πρόταση. Τελικά, με αυτά παντρεύτηκαν στο δημαρχείο. 

© HBO

Τώρα τα είδαμε ξανά στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Η Carrie τα φόρεσε, για να πάει στο κονσέρτο της Lily και συνέχιζε να τα φοράει στο συγκλονιστικό φινάλε του επεισοδίου. Μάλιστα, λειτούργησαν ως ένας συμβολισμός, αφού με αυτά παντρεύτηκε όταν ήταν καινούργια, ενώ τώρα τα είδαμε να γλιστράνε από τα πόδια της και να γεμίζουν νερά. 

© HBO Max

Η ζώνη με τα τρουκς

Για να είμαστε δίκαιοι, η συγκεκριμένη ζώνη είχε ήδη πολυφορεθεί από την Carrie στην πρώτη SATC ταινία. Η πιο χαρακτηριστική σκηνή, που την είδαμε, είναι λογικά εκείνη, που η Carrie και η Miranda ψωνίζουν για το Halloween και η Carrie την έχει δέσει πάνω από το μπουφάν της, αλλά και όταν τη φοράει πάνω από το πράσινο στράπλες φόρεμά της, όταν αυτή και ο Big βρήκαν το τέλειο διαμέρισμα.  

Projects & Discussions | Inner City Development | Page 977 | Skyscraper City Forum

Για την ώρα, δεν την έχουμε δει στο AJLT. Την έχουμε δει, όμως, σε backstage φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει σε αυτές, πάντως η Carrie την έχει συνδυάσει με ένα φούξια Carolina Herrera shirt dress. 

Η Fendi baguette τσάντα

Στην τρίτη σεζόν, κάποιος έκλεψε την Carrie. Συγκεκριμένα, της έκλεψε τα παπούτσια και την τσάντα της. Συγγνώμη, όχι απλά την τσάντα της, αλλά την baguette της, όπως τον είχε διορθώσει. Τη μωβ με παγιέτες Fendi baguette της, που κι εμείς θα θέλαμε να κλέψουμε. 

Ευτυχώς, η Carrie την πήρε πίσω και φαίνεται ότι μέχρι σήμερα την έχει φυλάξει στην ντουλάπα της. Το ξέρουμε χάρη σε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, όπου την βλέπουμε να την κρατάει, καθώς βγαίνει από ένα ψιλικατζίδικο. 

Το μπλε τριαντάφυλλο

Στην τρίτη σεζόν η Carrie έχει χωρίσει για δεύτερη φορά με τον Big. Λίγο αργότερα την βλέπουμε να φοράει μία μεγάλη γούνα, την οποία έχει συνδυάσει με μία μπουτονιέρα σε σχήμα μεγάλου μπλε τριαντάφυλλου. Μάλιστα, η επιλογή της είχε γίνει ως ένας συμβολισμός του ερχομού της άνοιξης και της αναζήτησης μίας νέα αγάπης για την πρωταγωνίστρια. 

Η μπουτονιέρα έκανε ξανά την εμφάνισή της στο πρώτο επεισόδιο του reboot. Αποτέλεσε μέρος του outfit, που η Carrie επέλεξε, για να παρακολουθήσει το κονσέρτο της Lily. Ίσως ως ένα σύμβολο ενός νέου αποχωρισμού της από τον Big. 

© HBO Max

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!