Αν ρωτήσεις τον μέσο θεατή, μάλλον θα σού πει ότι η καλύτερη στιγμή του Eternals, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν το post-credit cameo του Harry Styles. Η συμμετοχή του στην ταινία είχε γίνει γνωστή ήδη πριν την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους και, με το Eternals συνολικά να μην παίρνει ιδιαίτερα καλές κριτικές, πολλοί πιστεύουν ότι όσα εισιτήρια έκοψε στην πορεία οφείλονται σε αυτόν. Εξάλλου, ακόμα και αργότερα, κυρίως με τη δική του συμμετοχή ασχολούμασταν, με το πώς ήταν στα backstage και με τα κόκκινα μαλλιά του ως Eros

Είναι απόλυτα λογικό, λοιπόν, να ανυπομονούμε να μάθουμε αν τελικά ο Styles θα επιστρέψει στο Marvel Cinematic Universe, ειδικά από την στιγμή που το Eternals δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως για sequel. Η τελική απάντηση στην αγωνία μας ήρθε από τον ίδιο τον πρόεδρο της Marvel. Ο Kevin Feige μάς έδωσε πολλές συναρπαστικές πληροφορίες για το μέλλον του MCU στη διάρκεια του Comic-Con, όπως το πρώτο teaser του Wakanda Forever και την ανακοίνωση δύο ταινιών Avengers. Μετά το πάνελ, λοιπόν, τον είδαμε να μιλάει στην κάμερα του MTV News και τον Josh Horowitz, με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει μεταξύ άλλων και αν θα δούμε ξανά τον Styles στη μεγάλη οθόνη για χάρη της Marvel. 

Τα νέα είναι καλά, αφού ο Feige απάντησε θετικά και άφησε να εννοηθεί ότι, όταν δούμε ξανά τον Styles, θα επικεντρωθούμε πολύ περισσότερο στον χαρακτήρα του, Eros, και στον σύντροφό του, Pip. Συγκεκριμένα, τον ακούσαμε να λέει, “Ναι, οι περιπέτειες του Eros και του Pip είναι κάτι πολύ συναρπαστικό για εμάς. Καθώς ξεκινάς να παρατηρείς, μιλάμε για τον Ghost Rider, έχουμε τον Blade, έχουμε τον Doctor Strange στο μεταφυσικό κομμάτι. Έχουμε το κομμάτι του δρόμου, με την ανακοίνωση του Daredevil και, φυσικά, με τον Spidey να πηγαίνει στους ήρωες του δρόμου. Και έχουμε το κοσμικό κομμάτι, όπου εκεί οι φίλοι μας, Eros και Pip, ζουν”. 

Για να θυμηθείς λίγο καλύτερα τον ρόλο του Styles. Ο Eros είναι επιβεβαιωμένα από την σκηνοθέτη Chloe Zhao ένας Eternal, ο οποίος κάποια στιγμή τοποθετήθηκε στον πλανήτη Titan. Είναι αδερφός του Thanos, ενώ συχνά στα comics (δεν ξέρουμε αν το ίδιο θα ισχύει και στο MCU) συστήνεται και ως ο υπερήρωας Starfox, ιδιαίτερα όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον αδερφό του. Είναι εξαιρετικά δυνατός, ενώ έχει την ικανότητα να χειραγωγεί τα αισθήματα των άλλων. Ο μόνος, στον οποίο δεν πιάνουν οι δυνάμεις του, είναι ο Thanos, εξαιτίας του Deviant Syndrome, από το οποίο πάσχει και το οποίο του έχει δώσει διαφορετική εμφάνιση από τον αδερφό του. 

Behold, the Royal Prince of Titan, brother of...