Σε άλλα σινεματικά νέα, ναι μια ακόμα (πόσες πια;) ταινία “Fast and Furious” είναι στα σκαριά. Πρόκειται για το 10ο φιλμ, και κάτι μας λέει πως ίσως είναι και το τελευταίο. Μια ακόμα λοιπόν είδηση που αφορά το νέο sequel μόλις κυκλοφόρησε, σχετικά με την ηθοποιό που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη ταινία.

Πιο συγκεκριμένα, ο νούμερο ένα σταθερός πρωταγωνιστής του επιτυχημένου franchise, Vin Diesel, ο οποίος πλέον έχει και ρόλο παραγωγού, ανακοίνωσε το νέο μέσα από ένα Instagram ποστ, και πιστέψτε μας, δε θα φανταζόσασταν ποτέ πως το εν λόγω άτομο θα έλεγε ναι σε μια τέτοια πρόταση.

Ο λόγος για την Brie Larson, την ταλαντούχα ηθοποιό που πήρε το πρώτο της Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία Room το 2015, και ήρθε έτσι στο προσκήνιο. Έκτοτε έχει παίξει σε διάφορες μεγάλες παραγωγές, συμπεριλαμβανομένου του “Captain Marvel” μαζί με μια-δυο ακόμα εμφανίσεις σε φιλμ του σύμπαντος της Marvel.

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, ο Vin Diesel πόσταρε μια φωτογραφία όπου βλέπουμε μαζί τους δυο ηθοποιούς να ξεκαρδίζονται στα γέλια. Το ποστ συνόδευσε με μια σχετική λεζάντα λέγοντας, “Ναι ναι ναι… βλέπετε αυτόν τον άγγελο πάνω από τον ώμο μου που με κάνει και σκάω από τα γέλια και λέτε ‘α αυτή είναι η Captain Marvel’. Προφανώς υπάρχει αγάπη και γέλιο σε αυτή την εικόνα. Αυτό που όμως δεν βλέπετε, είναι ο χαρακτήρας που θα παίξει στο Fast and Furious 10”.

Αφού ο ηθοποιός ανακοίνωσε τα νέα συνέχισε μιλώντας με πολύ καλά λόγια για την Larson αλλά και για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί, “Δεν έχετε ιδέα πόσο διαχρονική και απίστευτή θα είναι για το storyline μας. Πέρα από την ομορφιά της, την εξυπνάδα της… και το Oscar της, χαχα, βρίσκεται αυτή η υπέροχη ψυχή που θα προσθέσει κάτι που ίσως δεν περιμένατε αλλά σίγουρα το θέλετε. Καλωσήρθες στην οικογένεια Brie.”

 

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!