Μόλις πριν έναν μήνα περίπου, έγινε γνωστό ότι ο Chris Pratt θα γίνει η φωνή του Super Mario στη νέα animation ταινία της Nintendo, Super Mario Bros.. Να σου θυμίσουμε, βέβαια, ότι η πλειοψηφία του κοινού δεν χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την απόφαση. Κυρίως γιατί ο Pratt δεν είναι Ιταλός, επειδή σε ένα βίντεο έκανε μία εξαιρετικά αποτυχημένη ιταλική προφορά και για όλα τα προβληματικά, που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Από την υποστήριξη μίας ομοφοβικής και κατά των αμβλώσεων Εκκλησίας, μέχρι το t-shirt του με τη σημαία Gadsden, που συνήθως βλέπουμε σε ακροδεξιούς white supremacists Αμερικανούς. 

Τώρα το Hollywood Reporter αποκάλυψε ότι ο Pratt θα γίνει η φωνή για ακόμα έναν animation χαρακτήρα. Ποιος είναι αυτός; Ο Garfield. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους παγκοσμίως από την Alcon Entertainment. Το σενάριο της υπογράφει ο David Reynolds, υπεύθυνος για το Ψάχνοντας τον Νέμο, και θα σκηνοθετηθεί από τον Mark Dindal του Chicken Little, με τους δύο άντρες να έχουν συνεργαστεί ξανά στο Ο Αυτοκράτορας Έχει Κέφια. Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε τίποτα για την ημερομηνία κυκλοφορίας ή την πλοκή, πέρα από το γεγονός ότι η ταινία θα είναι εξ ολοκλήρου animation. 

Οι αντιδράσεις του κοινού

Κι ενώ όλοι χάρηκαν, που θα δουν τον μανιακό με τα λαζάνια τεμπέλη πορτοκαλί γάτο ξανά στη μεγάλη οθόνη, σχεδόν κανείς δεν χάρηκε με την επιλογή του Pratt. Οι περισσότεροι θα ήθελαν τον Bill Murray στη θέση του, μιας και είχε αναλάβει το voice over του χαρακτήρα στις ταινίες Garfield και Garfield: A Tail of Two Kitties. Το πρόβλημά τους με τον Pratt; Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να υποδυθεί Ιταλός τον Garfield, επειδή του αρέσει το ιταλικό φαγητό. Άλλοι δεν θεωρούν ότι η φωνή του Pratt θα ταιριάξει στον χαρακτήρα. Άλλοι παραπονιούνται, γιατί πιστεύουν ότι δίνουν όλους τους ρόλους σε εκείνον και δεν αφήνει τίποτα για άλλους ηθοποιούς. Προσωπικά, θα υποθέσουμε ότι κοινό πρόβλημα όλων είναι ότι αντιπαθούν τον Pratt για τις ομοφοβικές και ακροδεξιές απόψεις του και απλά ψάχνουν δικαιολογίες.