Λίγη δόση ελληνικού καλοκαιριού ήρθε να μας χαρίσει το τρέιλερ του Monday, η νέα ταινία του σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημοτρόπουλου, ο οποίος ήδη κατάφερε να τραβήξει την προσοχή κοινού και κριτικών με τo σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο φιλμ Suntan και φαίνεται να έχει επιστρέψει δριμύτερος. Στο Monday πρωταγωνιστεί ο Sebastian Stan, η Denise Gough και ο ξέφρενος καλοκαιρινός έρωτας στα ελληνικά νησιά, με το πρώτο πλάνο του τρέιλερ να είναι δύο γυμνά κορμιά που κοιμούνται στην άμμο και τις σκιές αστυνομικών να στέκονται από πάνω τους. Κάπως επίκαιρο αυτό το τελευταίο.

Ακολουθεί μία σειρά ηδονικών πλάνων γεμάτων ζωής και σεξ, όπου οι δύο ερωτευμένοι αποφασίζουν να συνεχίσουν το ειδύλλιο τους στην Αθήνα, προσπαθώντας να διατηρήσουν την φλόγα του καλοκαιριού στην καθημερινότητα. Και όπως μπορούμε να καταλάβουμε, δεν τα καταφέρνουν πάντα. Μία υποβόσκουσα απειλή και ένα άγχος ότι κάτω από την απόλαυση βρίσκεται σκότος και δυσκολίες είναι στοιχεία που εντοπίζονται καθόλη την διάρκεια του τρέιλερ, σε παρόμοιο ύφος με αυτό του Suntan, ίσως πιο ρομαντικό αυτή τη φορά.

Φυσικά το timing είναι εξαιρετικά συμφέρον για την καριέρα του Sebastian Stan, ο οποίος ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην Marvel Disney+ σειρά The Falcon and the Winter Soldier παίζοντας για άλλη μία φορά τον Bucky Barnes, ενώ ταυτόχρονα ο ρόλος του Mickey στο Monday θα προσφέρει στους θαυμαστές του την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν σε κάτι το τελείως διαφορετικό. Αναμένουμε λοιπόν την κυκλοφορία του στα μέσα Απριλίου.