Απ’ όταν ακούσαμε για πρώτη φορά τις φήμες ότι ο Tobey Maguire και ο Andrew Garfield θα εμφανιστούν στο Spider-Man: No Way Home δίπλα στον Tom Holland, εννοείται ότι ενθουσιαστήκαμε. Επίσης, εννοείται πως ένα από τα πράγματα, που μάς ήρθαν στο μυαλό, ήταν το viral meme με τους τρεις Spider-Man, που δείχνουν ο ένας τον άλλον, το οποίο είχε πηγή έμπνευσης το Double Identity, ένα επεισόδιο του animation Spider-Man από το 1967. 

Πλέον σχεδόν όλοι έχουμε δει την ταινία και γνωρίζουμε ότι πράγματι τα όνειρά μας πραγματοποιήθηκαν και οι τρεις τους βρέθηκαν μαζί στη μεγάλη οθόνη. Όσο για το meme; Δεν είδαμε μία 100% αποτύπωσή του, αλλά είχαμε δύο σκηνές που αποτελούσαν ξεκάθαρη αναφορά σε αυτό. Μάλιστα, σε μία από αυτές τις σκηνές νομίζαμε ότι αναφερόταν ο Holland, όταν σε συνέντευξή του στο IndieWire δήλωσε πως ο Garfield ήταν εκείνος, που πρότεινε να κάνουν τη live-action εκδοχή του meme. Μόνο που τελικά μάς επιφύλασσαν ακόμα μία έκπληξη. 

Χθες ανακοινώθηκε πως το No Way Home θα κυκλοφορήσει σε Digital στις 22 Μαρτίου και σε 4K UHD και Blu-ray στις 12 Απριλίου. Ωστόσο, η ανακοίνωση δεν ήρθε συνοδευόμενη από την γνωστή αφίσα της ταινίας, αλλά από το διάσημο meme. Και όχι, δεν εννοούμε την εκδοχή του, που όλοι γνωρίζουμε. Η φωτογραφία, που κυκλοφόρησε, έχει πρωταγωνιστές τους τρεις ηθοποιούς, που το αναπαριστούν. Ουρλιάζουμε; Ναι, ξεκάθαρα.