Τον Δεκέμβριο του 2021, είδαμε το όνομα του Armie Hammer να παίζει παντού. Ο λόγος; Συνομιλίες γυναικών μαζί του διέρρευσαν στο διαδίκτυο, όπου αναφέρει ότι κακοποίησε σεξουαλικά μία γυναίκα και συχνά τις απειλεί με βία. Βέβαια, αυτό που ξεχώρισε περισσότερο στα screenshots, που κυκλοφόρησαν, είναι ότι ο ίδιος Hammer χαρακτήρισε τον εαυτό του κανίβαλο και έκανε δηλώσεις, για να το στηρίξει, όπως “Χρειάζομαι να φάω όλο το σώμα σου. Χρειάζομαι να ακουμπήσω κάθε κομμάτι σου, μέσα κι έξω. Τα παιχνίδια είναι καλά, αλλά θέλω να καταναλώσω κάθε κομμάτι σου. Θέλω να δαγκώσω κομμάτια από εσένα”.

Ο Hammer έχει χαρακτηρίσει όλα τα screenshots ψεύτικα και έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, ενώ προσπαθεί να μείνει εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας. Η υπόθεσή του, όμως, δεν έχει ξεχαστεί. Ούτε πρόκειται να ξεχαστεί κάποια στιγμή σύντομα, όπως φαίνεται. Το Discovery+ ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τις κατηγορίες εναντίον του και όχι μόνο, με το πρώτο trailer του House of Hammer να είναι από μόνο του άκρως αποκαλυπτικό. 

Αυτό, που είδαμε αρχικά σε αυτό, είναι ότι θα ακούσουμε δύο τουλάχιστον από τις γυναίκες, που τον κατηγορούν, οι οποίες είναι και πρώην του, την Courtney Vucekovich και την Julia Morrison. Οι γυναίκες περιέγραψαν πόσο ονειρικά ήταν αρχικά τα πράγματα μαζί του, μέχρι που σταδιακά η συμπεριφορά του γινόταν όλο και πιο προβληματική. Ξεκίνησε με το να κάνει κτητικά σχόλια για εκείνες και κατέληξε να τούς μιλά για φαντασιώσεις του, που ήθελε να τού αποδείξουν την αγάπη τους, με το να μείνουν δεμένες για ένα βράδυ σε κάποιο δημόσιο μέρος και να αφήσουν τον οποιονδήποτε να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα τους. Σταδιακά εξηγούν ότι κατέληξε να τούς λέει πως είναι κανίβαλος και θέλει να φάει μέρος τους, χωρίς να σταματάει να μιλάει για αυτό. Μάλιστα, η όλη κατάσταση δεν έμενε στα μηνύματα, αλλά είχε φτάσει στο ο Hammer να τις ακινητοποιεί και να τις κλειδώνει σε δωμάτια. 

Το ντοκιμαντέρ, όμως, που θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου, δεν περιορίστηκε στην υπόθεση του Armie Hammer. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι ονομάζεται House of Hammer. Στο trailer μία γυναίκα μάς συστήνεται ως Casey Hammer. Είναι θεία του Armie Hammer και δηλώνει ότι θα αποκαλύψει όλα τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας, από τον παππού της και τον πατέρα της μέχρι τον αδερφό της. Έρχεται να εξηγήσει ότι ο Armie Hammer δεν έγινε αυτό, που είναι, από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά είναι ακόμα μία εκδοχή μίας σκοτεινής πλευρά, που κληροδοτείται από γενιά σε γενιά της οικογένειας. 

Την ακούμε να λέει, “Αν πιστεύεις στο να κάνεις συμφωνίες με τον διάβολο, οι Hammers βρίσκονταν στην κορυφή του τοτέμ. Κάθε γενιά στην οικογένειά μου έχει εμπλακεί σε σκοτεινά αδικήματα και απλά γίνεται όλο και χειρότερο. Ξέρω ότι ο παππούς μου είχε μία σκοτεινή πλευρά, αλλά έζησα από πρώτο χέρι την σκοτεινή πλευρά του πατέρα μου και έχω δει την σκοτεινή πλευρά του αδερφού μου. Ήταν σαν ένα απελευθερωμένο τέρας. Τώρα είναι ο Armie Hammer. Άφησα τους Hammers να με ελέγχουν όλη μου τη ζωή. Είναι ώρα να σταματήσω. Αρνούμαι να με σιωπήσουν”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!