Η ταινία Barbie έχει καταφέρει να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον μόνο και μόνο από όσα έχουμε ακούσει για την παραγωγή της μέχρι στιγμής, από τους δύο οσκαρικούς πρωταγωνιστές μέχρι και την (επίσης οσκαρική) σκηνοθέτη, όμως πλέον έχουμε επιτέλους και την πρώτη εικόνα του πολυαναμενόμενου φιλμ που μας δίνει μία μικρή γεύση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Έτσι λοιπόν, η Barbie της Greta Gergwig (η οποία είναι υπεύθυνη για ταινίες όπως το Ladybird και το Little Women) έχει επισήμως την πρώτη της εικόνα για να συνοδέψει το ξανθό της όραμα, με την Margot Robbie να βρίσκεται στην θέση του οδηγού και να φαίνεται έτοιμη να πάει βόλτα στο ροζ της αμαξάκι.

Η εταιρία παραγωγής Warner Bros ήταν εκείνη που έκανε tweet την εικόνα, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας (21 Ιουλίου 2021, 2023) και φυσικά, έσπασε το ίντερνετ. Οι πρώτες μας σκέψεις; Η Barbie της Margot Robbie μας δίνει περισσότερο vibes του 1980 μέχρι στιγμής, αν λάβουμε υπόψη τα ρούχα της και, ενώ δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά άλλα από την συγκεκριμένη φωτογραφία, το μόνο σίγουρο είναι πως η ροζ αισθητική που συνοδεύει την κούκλα από της δημιουργίας της, θα είναι πανταχού παρούσα.

Και ας μην ξεχνάμε, πως εκτός από την Margot Robbie και τον Ryan Gosling, στο cast της ταινίας υπάρχουν κι άλλα μεγάλα ονόματα όπως  Will Ferrell, America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera, Kate McKinnon και φυσικά η “σωσίας” της Margot, Emma Mackey.

Αναμένουμε με σχεδόν κομμένη την ανάσα!