Δεν ξέρουμε αν φταίει, που το σκηνοθετεί η Olivia Wilde aka μία από τις λίγες γυναίκες της γενιάς της, που κατάφεραν να κυριαρχήσουν στον ανδροκρατούμενο κόσμο της σκηνοθεσίας. Δεν ξέρουμε αν φταίει ότι πρωταγωνιστεί η Florence Pugh, μία από τις τελευταίες εμμονές μας από ηθοποιούς και γενικά celebrities. Δεν ξέρουμε αν φταίει, που δίπλα της βρίσκεται το απόλυτο hot όνομα της γενιάς του -για άπειρους λόγους-, Harry Styles. Αυτό, που ξέρουμε, είναι ότι εδώ και πάνω από έναν χρόνο δεν έχουμε σταματήσει να ανυπομονούμε για το Don’t Worry Darling και να μαζεύουμε πληροφορίες γι’ αυτό

Πέρα από τα βασικά, βέβαια, δηλαδή την κυρίως πλοκή και το καστ της ταινίας, δεν ξέρουμε πολλά. Η Wilde έχει φροντίσει να μάς κρατά σε εγρήγορση και να μάς δίνει “ψιχουλάκια” να πιαστούμε, μέχρι την πρεμιέρα της στις 23 Σεπτεμβρίου. Για την ώρα, έχουμε δει μόνο ένα μικρό teaser, που ελάχιστα μάς αποκαλύπτει για το τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, αυτό ήταν που μάς χάρισε μία εξαιρετικά απρόσμενη καυτή σκηνή μεταξύ Pugh και Styles, με τους χαρακτήρες τους, Alice και Jack, να φιλιούνται παθιασμένα. 

Τώρα μάς έδωσε κάτι ακόμα. Αυτό είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Don’t Worry Darling, όπου νιώθουμε ότι βλέπουμε ένα fast forward της προαναφερθείσας παθιασμένης σκηνής. Συγκεκριμένα, σε αυτή βλέπουμε την Pugh και τον Styles αγκαλιασμένους στο κρεβάτι, να κοιτάζονται με τρυφερότητα.

Αν μάς ρωτάς, εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι συνέβη μεταξύ της σκηνής του teaser και της φωτογραφίας. Πάντως, όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο CinemaCon πριν μερικές μέρες και είδαν το πρώτο επίσημο μεγάλο trailer του Don’t Worry Darling, καταθέτουν ότι θα δούμε μπόλικες ερωτικές σκηνές, ανάμεσά τους μία που ο Jack κάνει στοματικό σεξ στην Alice, αλλά ότι τα vibes της ταινίας μοιάζουν με κράμα του Matrix, του Inception και του The Truman Show.