Η Αντιγόνη Τσαγκαροπούλου aka Bunny, δημιούργησε το DENTATA PEARLS, ένα βίντεο έργο που ξεκίνησε την περίοδο της απομόνωσης από επιθυμία για οικειότητα και ανάγκη για απόδραση. Tο Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, θα ανέβει στο YouTube από το κανάλι της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση στα πλαίσια του Borderline Festival 2021. Το έργο είναι καθολικά προσβάσιμο στα Ελληνικά και τα Αγγλικά και θα προβληθεί με ακουστική περιγραφή για τυφλά άτομα και άτομα με μειωμένη όραση, με υπότιτλους για κωφά και βαρήκοα άτομα και με διερμηνεία στην διεθνή νοηματική γλώσσα.

Το έργο αποτελεί ένα sci-fi, queer φεμινιστικό, καθολικά προσβάσιμο παραμύθι που οραματίζεται ένα μη ετεροπατριαρχικό κόσμο αυτοδιάθεσης, χειραφέτησης και αλληλοφροντίδας.

Οι Dentatas είναι φίλες, ερωμένες και διαγαλαξιακές μαχήτριες, οι οποίες επιτίθενται στην ανθρώπινη Ιστορία που δεν τις συμπεριλαμβάνει, και ταυτόχρονα, ανακαλύπτουν τους δικούς τους DIY μηχανισμούς επιβίωσης.

©Andreas Simopoulos

H Dentata είναι ο δικός τους υπερφυσικός κόσμος, μία συλλογική πηγή ενέργειας που ταξιδεύει στο χωροχρόνο με σκοπό να επουλώσει τα τραύματά τους, να τις απελευθερώσει από οτιδήποτε τις καταπιέζει και να τις φέρει κοντά στις πιο βαθιές τους επιθυμίες.

Το DENTATA PEARLS είναι ένα συμπαντικό κέλυφος προστασίας και αντίστασης, ένα μανιφέστο φιλίας, μία εξομολόγηση αγάπης.

Γλυπτικές στολές εντός μίας performance, αφήγηση και Visual FX συνθέτουν ένα υβριδικό έργο γεμάτο τρυφερότητα, αιχμηρότητα, αισθησιασμό, hotness και μαγεία.

Το project αποτελεί μία ανάθεση και παραγωγή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση για το Borderline Festival 2021.

Περισσότερα εδώ

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!