Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε όλο και περισσότερα για τη live-action ταινία Barbie. Είναι μία τρομερά αναμενόμενη ταινία, κυρίως μέσα σε όλα και γιατί έχουμε ελάχιστες πληροφορίες γι’ αυτήν. Ξέρουμε σίγουρα ότι η Greta Gerwig του Little Women σκηνοθετεί, αλλά και ότι η Margot Robbie έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τα ηνία της παραγωγής. Τον Οκτώβριο μάθαμε επίσης ότι ο Ryan Gosling επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά μετά το First Man του 2018, ώστε να αναλάβει τον ρόλο του Ken. Όσο για το σενάριο, αυτό αποτελεί για την ώρα ένα καλά κρυμμένο μυστικό, με κάποιους να πιστεύουν ότι η ταινία θα είναι αρκετά πιο δυστοπική απ’ όσο πιστεύαμε αρχικά. 

Μπορεί να μην έχουμε ιδέα για την πλοκή ή έστω για την ημερομηνία κυκλοφορίας της Barbie, αλλά μόλις έγινε γνωστό ακόμα ένα όνομα του πρωταγωνιστικού cast. Σύμφωνα με πηγή της The Sun, η Emma Mackey του Sex Education είναι πλέον επίσημο ότι θα εμφανιστεί στην ταινία με ρόλο κλειδί. Μάλιστα, ο ρόλος φαίνεται ότι είναι τόσο σημαντικός, ώστε να μην αποκαλύπτεται, μιας και τότε υπάρχει κίνδυνος να καταλάβουμε ακριβώς τι πρόκειται να δούμε στη μεγάλη οθόνη. 

Η Mackey είναι ξεκάθαρα ένα από τα πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα του Hollywood, που όλο και μεγαλώνει. Πρόσφατα την είδαμε να πρωταγωνιστεί στο Death on the Nile, ενώ μέσα στο 2022 θα τη δούμε να έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη βιογραφική ταινία για την Emily Brontë, Emily. Αυτός, όμως, δεν είναι ο μόνος λόγος, που ανυπομονούμε να τη δούμε στην Barbie. Καιρό τώρα ο κόσμος μιλά για την τρομερή ομοιότητά της με τη Robbie και η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον μάς ιντριγκάρει ότι επιτέλους οι δυο τους θα βρεθούν δίπλα δίπλα στη μεγάλη οθόνη.