Η Rihanna μοιάζει να μην σταματά ποτέ να είναι στο επίκεντρο. Οι νέες συλλογές καλλυντικών και lingerie, που κυκλοφορεί, αλλά και το πολυαναμενόμενο album της, που νιώθουμε ότι δεν θα έρθει ποτέ, είναι κάποιες μόνες από τις αιτίες. Τελευταία, βέβαια, το βασικό θέμα συζήτησης είναι η εγκυμοσύνη της και τα τρομερά outfits εγκυμοσύνης, που μάς έχει χαρίσει και που δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτά, που έχουμε συνηθίσει να σκεφτόμαστε ως ρούχα εγκυμοσύνης. 

Σε κάθε περίπτωση, εμείς λέμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από την εγκυμοσύνη της και από τις επιχειρηματικές και μουσικές της δραστηριότητες. Γιατί; Για να θυμηθούμε όλες τις φορές, που την είδαμε στη μεγάλη οθόνη, και τις είχαμε ξεχάσει εντελώς. 

Bring It On: All or Nothing

Εντάξει, ο ρόλος της στην ταινία του 2006 δεν ήταν και τόσο περίπλοκος. Έκανε εξάλλου απλά τον εαυτό της, αφού εμφανίστηκε στην ταινία, για να κρίνει τον διαγωνισμό cheerleading και για να τραγουδήσει το κομμάτι της, Pon de Replay.

Battleship

Είναι ουσιαστικά το πραγματικό υποκριτικό της ντεμπούτο. Στην ταινία δράσης υποδύθηκε την κελευστή Cora Raikes, ή Weps. Η ίδια τότε, το 2012, είχε δηλώσει ότι ήταν τρομοκρατημένη, αφού έμπαινε για πρώτη φορά στη βιομηχανία με μία τεράστια ταινία και ένιωθε ότι υπήρχε τεράστια πίεση να ανταπεξέλθει. 

This Is The End

Η Rihanna εδώ υποδύθηκε ξανά τον εαυτό της και στην ουσία έκανε απλά ένα μικρό πέρασμα. Μάλιστα, ο Seth Rogen είχε εξηγήσει το 2013 ότι την επέλεξε, επειδή στο παρελθόν την είχε ακούσει να λέει σε συνέντευξη ότι το Superbad και το Pineapple Express ήταν από τις αγαπημένες της ταινίες. 

Annie

Δεν θα λέγαμε ότι η Rihanna χρειάστηκε να κάνει εδώ ιδιαίτερα περίπλοκη δουλειά. Ο ρόλος της Moon Goddess δεν είχε σχεδόν καθόλου ατάκες και ουσιαστικά η μεγάλη σκηνή της ήταν να ανοίξει το στόμα της και να αποκαλύψει μία μπλε γλώσσα και τα σουβλερά δόντια της. 

Home

Εδώ δεν την είδαμε, αλλά την ακούσαμε, αφού έκανε τη φωνή της Tip. Όπως η ίδια είχε εξηγήσει το 2015, έκανε αυτή την ταινία, για να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των μικρών κοριτσιών και να τις κάνει να νιώσουν δυνατές, όμορφες και ικανές να κάνουν οτιδήποτε θελήσουν. 

Valerian and the City of a Thousand Planets

Το 2017 εμφανίστηκε στην ταινία με τον ρόλο της Bubble. Αυτή ήταν μία εξωγήινη performer, η οποία είχε την ικανότητα να αλλάζει μορφή. Αργότερα, ο σκηνοθέτης Luc Besson εξήγησε ότι πίστευαν πως δεν είχαν καμία πιθανότητα να την πείσουν να παίξει στην ταινία, αλλά τελικά το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν μόνο το αρχικό, να καταφέρουν να την βρουν, για να τής το προτείνουν. 

Bates Motel

Μπορεί να μην ήταν ταινία, αλλά ήταν βασισμένο σε ταινία, οπότε το θεωρούμε κατάλληλο για τη λίστα. Η Rihanna εδώ πρωταγωνίστησε ουσιαστικά στο Psycho, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Marion Crane, που στην ταινία δολοφονήθηκε στο ντους από τον Norman Bates. Ωστόσο, εδώ υπήρχε μία ανατροπή. Δεν θα σού κάνουμε spoiler.

Ocean’s 8

Αυτή δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή, που έχει συμμετάσχει, αλλά ξεκάθαρα και η πιο εμπορικά πετυχημένη, με πάνω από 297 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Υποδύθηκε μία χάκερ, με το nickname Nine Ball, που βοήθησε να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη ληστεία στη διάρκεια του Met Gala. 

Guava Island 

Η Rihanna υποδύθηκε την Kofi Novia στην ταινία του Childish Gambino το 2019, που έκανε πρεμιέρα στη διάρκεια του Coachella. Όποιος την έχει δει, έχει ξεκάθαρα εντυπωσιαστεί με την τεράστια χημεία τους και απορεί πώς είναι δυνατόν να μην είναι όντως ζευγάρι. Επίσης, σε περίπτωση που απορείς το Guava Island δεν είναι πραγματική τοποθεσία και τα γυρίσματα έγιναν στην Κούβα.