Υπάρχουν πολλά πράγματα, που μπορείς να κάνεις, αν θες να ανεβάσεις την ερωτική σου διάθεση και του παρτενέρ σου και να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να κάνετε σεξ. Συγκεκριμένα, ποτά, φαγητά, ακόμα και μυρωδιές μπορούν να εγγυηθούν μία πολύ σέξι βραδιά. Τι άλλο μπορεί να μπει στην εξίσωση; Η κατάλληλη ταινία. Όχι, δεν εννοούμε πορνογραφικού περιεχομένου. Υπάρχουν κινηματογραφικές παραγωγές, που δεν είναι 18+, αλλά έχουν τον τρόπο τους να ανεβάσουν τη θερμοκρασία και τη λίμπιντό σου στα ύψη. 

Dirty Dancing

Η Frances, μεταξύ άλλων, ανακαλύπτει και εξερευνά για πρώτη φορά τη σεξουαλικότητά της, μέσα σε μία πλοκή με αρκετή ένταση, μουσική και απαγορευμένο έρωτα. 

Mr. & Mrs. Smith

Η ταινία περιλαμβάνει προβλήματα γάμου και αρκετές απόπειρες δολοφονίας. Συγκεκριμένα, απόπειρες ανάμεσα στο κεντρικό ζευγάρι πριν καταλήξουν να κάνουν παθιασμένο σεξ. 

Eyes Wide Shut

Το σεξ είναι πρωταγωνιστής με το κεντρικό παντρεμένο ζευγάρι να αντιμετωπίζει θέματα αποπλάνησης, μυστικών κοινωνιών, ψεμάτων, απιστίας, επιθυμίας, οργίων, ακόμα και φόνων. 

Suspiria

Αν και ταινία τρόμου, μεταξύ βίας και μεταφυσικού, μαγισσών και τεράτων, υπάρχει ένας τεράστιος ερωτισμός, που αποκλείεται να μην ανεβάσει τη σεξουαλική ένταση σου. 

The Fabulous Baker Boys

Μία τραγουδίστρια καταφέρνει να μαγέψει το κοινό της και να το σαγηνεύσει. Το ίδιο καταφέρνει και με δύο αδέρφια, που όσο μεγαλώνει ο πόθος τους για εκείνη, τόσο μεγαλώνει και η μεταξύ τους ένταση. 

Y Tu Mama Tambien

Η ταινία δεν είναι απλά γεμάτη σεξ. Ο λόγος, που ξεχωρίζει, είναι γιατί κάθε σεξουαλική σκηνή είναι εξαιρετικά ρεαλιστική και σε κάνει να νιώθεις ότι εύκολα θα μπορούσες εσύ να βρίσκεσαι στη θέση των πρωταγωνιστών.

Lauren Canyon

Η ταινία παρακολουθεί ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι, που μετακομίζει στο σπίτι της μητέρας του ενός. Σταδιακά η ταινία μετατρέπεται σε μία εξερεύνηση των ταμπού, αλλά και των σεξουαλικών πειρασμών, που μπορούν να προκύψουν σε κάθε σχέση.

Tie Me Up! Tie Me Down!

Ένας ψυχικά ασθενής παθαίνει εμμονή με μία ηθοποιό και την απαγάγει. Κι ενώ η ταινία θα έπρεπε να είναι γεμάτη με αγωνία και τρόμο, το σεξ γίνεται πρωταγωνιστής, όταν η ηθοποιός ερωτεύεται τον απαγωγέα της. 

Belle Epoque

Ένας στρατιώτης στον ισπανικό εμφύλιο φιλοξενείται στο σπίτι ενός άντρα με τέσσερις κόρες. Αναζητώντας την κατάλληλη σύζυγο, κάνει σεξ και δοκιμάζει την τύχη του με όλες τους.

Dangerous Liaisons

Η ταινία είναι γεμάτη πάθος, αποπλάνηση, επιθυμία και σεξ. Σε αυτά προστίθενται και τα κοστούμια και τα πλάνα εποχής, για να σιγουρέψουν ότι θα ανέβει η θερμοκρασία.