Η καλογυαλισμένη electro pop του Alpha Paris έρχεται για να διεκδικήσει την πρώτη θέση στις μουσικές λίστες μας και να δώσει μια φρέσκια πνοή στην ελληνική χορευτική μουσική σκηνή. Το νέο του κομμάτι, Work That Muscle, έχει πλέον κυκλοφορήσει, με το teaser του να έχει γίνει viral εδώ και καιρό στο TikTok με πάνω από 100.000 προβολές. 

Ο καλλιτέχνης υπογράφει και ερμηνεύει το digital single του, με τα πολλά feelgood vibes. Το τραγούδι, που πιθανότατα θα γίνει το bop του καλοκαιριού και θα επενδύσει κάθε έξοδο σου για χορό, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, που στο επίκεντρο έχει τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να ενστερνιστεί το μότο “express yourself” στη ζωή του. Το video συνοδεύεται από την χορογραφία του Bill Roxenos, που με την ομάδα του οπτικοποιούν το πνεύμα του τραγουδιού και δημιουργούν μία εικόνα, που θυμίζει διεθνείς παραγωγές.

© Τάσος Μεϊμαρόγλου

Ποιοι κρύβονται πίσω από το τελικό αποτέλεσμα; Πέρα από τον Alpha Paris, που υπογράφει μουσική, στίχους και μέρος της παραγωγής, και τον Bill Roxenos, που όπως αναφέραμε ανέλαβε χρέη χορογράφου, στο Work That Muscle μέρος της μουσικής παραγωγής ανέλαβε η Arcade Music, χόρεψαν οι Γιώργος Τσαφκόπουλος, Γιάννης Στεφάνου, Σπύρος Φαφλιώρας και Grisha Δεληγιαννίδης, ο Babis Konstantinou είχε τα ηνία στο stunt coordination, η Μαρία Τραμπουράκη ήταν υπεύθυνη για το styling και το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Maria Vezz. 

Μπορείς να βρεις το Work That Muscle του Alpha Paris και στο Spotify.