Υποθέτω όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η μουσική, που ακούμε, όπως και κάθε άλλη μορφή τέχνης που επιλέγουμε, έχει άμεση σχέση με την προσωπικότητά μας. Τόσο επειδή βάσει αυτής την προτιμήσαμε, όσο και γιατί η ίδια η μουσική μπορεί να την επηρεάσει. Ωστόσο, ίσως δεν φανταζόσουν ότι τα μουσικά σου γούστα μπορούν να μάς μαρτυρήσουν και πράγματα για τη σεξουαλική σου ζωή. 

Η πλατφόρμα TickPick πραγματοποίησε μία έρευνα με 1010 συμμετέχοντες, ώστε να εντοπίσει τη συσχέτιση του αγαπημένου μουσικού μας είδους με την ευχαρίστηση, που παίρνουμε από το σεξ. Το αποτέλεσμα; Περισσότερο απ’ όλους φαίνεται να ευχαριστιούνται το σεξ οι λάτρεις της country μουσικής, με ποσοστό 66,3%, ενώ ακολουθούν η blues και η jazz, με ποσοστά 64,3% και 63,2% αντίστοιχα. Αντιθέτως, στον πάτο της σεξουαλικής ευχαρίστησης βρίσκονται όσοι προτιμούν την alternative, την heavy metal και την pop μουσική, με το κάθε είδος αντίστοιχα να έχει ποσοστά ικανοποίησης 58,2%, 57,9% και 57,2%. 

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη πληροφορία, που μάς χάρισε η έρευνα. Η TickPick προσπάθησε να ξεκλειδώσει κάθε συσχέτιση μεταξύ σεξ και μουσικών ειδών. Κάπως έτσι, πλέον γνωρίζουμε ότι ενεργητικοί στο σεξ προτιμούν να είναι οι φαν της reggae και παθητικοί της country, αλλά και πως όσοι ακούν blues διαρκούν περισσότερη ώρα στο σεξ με μέσο όρο τα 16 λεπτά. Ότι με ποσοστό 40,5% το κοινό της hip-hop και της rap είναι εκείνο, που προτιμά περισσότερο απ’ όλους το doggy style, ενώ της pop με ποσοστό 32,9% το ιεραποστολικό. Πως περίπου 1 στους 4, που ακούν παραδοσιακή μουσική, έχει κλάψει στη διάρκεια του σεξ. Ότι όσοι ακούν EDM είναι οι πιο πιθανοί να έχουν κάποιο σεξουαλικό φετίχ, ενώ όσοι ακούν Indie Rock να τούς αρέσει το BDSM και όσοι ακούν country το role-playing. Τέλος, πως οι πιο πιθανοί να χρησιμοποιήσουν κάποια μέθοδο αντισύλληψης είναι το κοινό της heavy metal και οι λιγότερο πιθανοί της country. 

favorite-sexual-positions

percentage-with-sexual-fetish

music-fans-with-each-fetish

percentage-using-contraceptives