Η Lizzo μάς είχε υποσχεθεί καινούργια μουσική και δεν μάς απογοήτευσε. Μόλις πριν μερικές μέρες το νέο της κομμάτι με την Cardi B, Rumors, κυκλοφόρησε και ήδη έχουμε πάθει μία εμμονή. Όχι μόνο με το ίδιο το κομμάτι, αλλά και με το video clip του. Η γενική αισθητική του βασίζεται στην ελληνική αρχαιότητα και μυθολογία. Βέβαια, εμείς βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η βασική επιρροή του είναι οι Μούσες από την animation ταινία της Disney, Ηρακλής

Εκτός από τις Μούσες, οι δύο rappers θυμίζουν θεές, κυρίως χάρη στα outfits που έχουν στηθεί πάνω τους. Βέβαια, η Lizzo τραβάει κάπως περισσότερο την προσοχή. Ο λόγος; Τα μαλλιά της. Στη διάρκεια του video clip την βλέπουμε να αλλάζει αρκετά χτενίσματα. Ωστόσο, ένα ξεχωρίζει κάπως περισσότερο. Συγκεκριμένα, το χτένισμά της την στιγμή που κατεβαίνει μία σκάλα. Όχι, δεν είναι από τις φορές που θα αποθεώσουμε ξανά -αν και θα μπορούσαμε-  το χρυσό headpiece-στέμμα της. Το βλέμμα μας έπεσε αμέσως στις εξαιρετικά μακριές πλεξούδες της. 

Και όταν λέμε “εξαιρετικά μακριές”, το εννοούμε. Δεν βλέπεις συχνά πλεγμένα μαλλιά που ξεπερνούν σε μήκος τα 13,2 μέτρα. Πώς ξέρουμε το ακριβές μήκος; Κατ’ αρχάς, το μοιράστηκε μαζί μας η Lizzo με ένα βίντεο, όπου βγαίνει από το καμαρίνι της και τέσσερις άνθρωποι κουβαλάνε από πίσω τα μαλλιά της. Το συνόδεψε με τη λεζάντα: “Τεράστιο shout out στις πλεξούδες 13,2 μέτρων (43 ½ πόδια), που είχα στο Rumors – Κυριολεκτικά οι πιο μακριές πλεξούδες στον κόσμο”. 

Εκτός από τη Lizzo, το μήκος των πλεξούδων μοιράστηκε με τον υπόλοιπο κόσμο και η Shelby Wein. Πρόκειται για την hairstylist, που εμπνεύστηκε όλο το εγχείρημα, και μοιράστηκε μαζί μας διαφορετικά στιγμιότυπα από τη Lizzo και τα μαλλιά της, αλλά και την επίσκεψη της Cardi B στο καμαρίνι της Lizzo, μιας και η τελευταία δεν μπορούσε να πάει στην πρώτη λόγω του βάρους των πλεξούδων. 

Επιπλέον, η Wein μάς έδωσε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τη δημιουργία του τελικού χτενίσματος. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι όλη η διαδικασία πήρε συνολικά 80 ώρες, ότι χρειάστηκαν 400 πακέτα τρέσες και ότι επιστράτευσαν 17 ειδικούς στο πλέξιμο μαλλιών. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!