Οι συναυλίες Tiny Desk γίνονται εδώ και περίπου 13 χρόνια. Στην ουσία ξεκίνησαν ως ένας συναυλιακός χώρος, χωρίς πλήθη που μιλάνε και χαλάνε την ακουστική, από τον Bob Boilen. Ο συναυλιακός αυτός χώρος είναι στην πραγματικότητα το γραφείο του ίδιου, ενώ Tiny Desk ονομαζόταν το ψυχεδελικό συγκρότημα, στο οποίο συμμετείχε στα 70s.  

Παρά το γεγονός ότι οι συναυλίες ανεβαίνουν σταθερά στο διαδίκτυο από το 2008, η δημοφιλία τους εκτοξεύτηκε μόλις τον τελευταίο χρόνο. Αιτία προφανώς τα lockdowns και η ακύρωση όλων των συναυλιών. Χάρη σε αυτά τα δύο στοιχεία, όλο και περισσότερος κόσμος αναζητούσε συναυλίες που μπορούσε να δει από την ασφάλεια του σπιτιού του. Συνδυαστικά με αυτό, όλο και πιο πολλά πρώτα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας ήταν διατεθειμένα να συμμετέχουν στο Tiny Desk. Δεν έχουν, εξάλλου, πολλούς άλλους τρόπους να κρατήσουν επαφή με το κοινό.  

Προφανώς, βέβαια, λόγω της πανδημίας, το project έχει κάποιες αλλαγές. Λειτουργεί πλέον με μία home edition, με τους μουσικούς να στήνουν εξοπλισμούς και να φέρνουν τις μπάντες τους στους δικούς τους χώρους. Είτε πρόκειται για το σπίτι τους, είτε για κάποιο δικό τους στούντιο. Σε αυτήν τη home edition, λοιπόν, συμμετείχε πριν κάποιες μέρες η Miley Cyrus. Και πήρε το όνομα Tiny Desk αρκετά σοβαρά και κυριολεκτικά.  

Με μία μικρή έμπνευση από την Χώρα των Θαυμάτων της Αλίκης, η Cyrus έχει φτιάξει ένα σκηνικό, μέσα στο οποίο αυτή φαντάζει τεράστια. Με άλλα λόγια, όλα γύρω της είναι πραγματικά μικροσκοπικά (tiny). Μέσα σε αυτό το σκηνικό, σε περίπου 11 λεπτά, η τραγουδίστρια ερμήνευσε τρία τραγούδια. Μία δική της εκδοχή του Fade Into You των Mazzy Star και δύο κομμάτια από το νέο της albumPlastic Hearts, το Golden G-String και το Prisoner. Στο τελευταίο, μάλιστα, εγκαταλείπει και το μικροσκοπικό της δωμάτιο, που αποκαλύπτεται πως είναι απλά ένα μεγάλο κουτί.