Με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου από την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ “Solar Power” η Lorde κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το κομμάτι “The Path”, το πρώτο κομμάτι του δίσκου και ένα από τα σημαντικότερα σημεία του, το οποίο διαδραματίζεται στην ίδια παραθαλάσσια τοποθεσία με το βίντεο για το “Solar Power”, το lead single και ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ. 

Με αφορμή το θερινό ηλιοστάσιο, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το βίντεο για το The Path”, ένα prequel του βίντεο του “Solar Power” και το  το πρώτο κεφάλαιο της μυστικιστικής ιστορίας του άλμπουμ. Βλέπετε τον χαρακτήρα μου να ενώνει τους φίλους και την οικογένειά της στο νησί όπου έχουν επιλέξει να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή, να φτάνει με τη χαρακτηριστική της στολή και να μεταμορφώνεται γρήγορα από την παράξενη μαγεία της φύσης”, γράφει μεταξύ άλλων στο newsletter της.

Το “Solar Power” που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 αντιμετωπίστηκε αρχικά με ανάμεικτες κριτικές τόσο από τους θαυμαστές όσο και από τους κριτικούς. “Μπορώ ειλικρινά να πω ότι αυτή η χρονιά είχε τα περισσότερα σκαμπανεβάσματα που έχω βιώσει ποτέ. Ο κόσμος χρειάστηκε αρκετό καιρό για να καταλάβει το άλμπουμ, ακόμα λαμβάνω emails κάθε μέρα από ανθρώπους που μόλις τώρα αρχίζουν να το καταλαβαίνουν! Αυτή η ανταπόκριση ήταν πραγματικά μπερδεμένη και μερικές φορές επώδυνη για να την αποδεκτώ“, είπε με ειλικρίνεια η Lorde. 

Μετά το “Melodrama” του 2017 η Lorde φάνηκε πως είχε ανεβάσει τον πήχη και το γεγονός ότι το “Solar Power” κινείται σε ένα διαφορετικό ρυθμικό αλλά και αισθητικό μοτίβο δίχασε τους fans, αλλά και τους κριτικούς. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά σίγουρα το άλμπουμ έχει αποδείξει ότι έχει λαμπρές στιγμές. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!