Θυμάστε εκείνο το φόρεμα που οι μισοί το βλέπαμε λευκό/χρυσό και οι άλλοι μισοί μπλε/μαύρο και κοντέψαμε να σκοτωθούμε μεταξύ μας το μακρινό 2016; Η Billie Eilish, ή Βασιλική Ιλισίου όπως μας αρέσει να την λέμε, αποφάσισε να το επαναφέρει ως θέμα συζήτησης, εκφράζοντας αρχικά την άποψή της. Σύμφωνα με εκείνη λοιπόν, δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω, αλλά μπλε/χρυσό.

Όλο αυτό ξεκίνησε μέσα από ένα Q&A στο Instagram στο οποίο της ζητήθηκε η άποψή της για το προαναφερόμενο φόρεμα και αφού την εξέφρασε, είπε να μας πει και την δική της εμπειρία με ένα άλλο optical illusion στον χώρο της μόδας. Θυμήθηκε τότε που φορούσε ένα ζευγάρι παπούτσια με χρώμα mint/λευκό και ο πατέρας της τα έβλεπε ως ροζ/λευκό κι εκείνη είχε ολίγον καεί. Στη συνέχεια αποφάσισε να τρελάνει και τους followers της ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τα εν λόγω παπούτσια και τελικά αρκετός κόσμος δε συμφωνούσε με την δική της οπτική γωνία. Και τότε η φιλενάδα τρελάθηκε. Μέχρι και screenshot από το google μας έδειξε για να μας πείσει, εκτός από φωτογραφίες από backstage σε photoshooting που έκανε με τα ίδια παπούτσια.
Τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι δε μπορούσε να πείσει άνθρωπο. Το καλύτερο σε όλο αυτό θεωρούμε πως ήταν η κατάρρευση της ίδιας που, μετά από μία σειρά απανωτών stories στο Instagram, απλά αποφάσισε να παραιτηθεί.
Παρόλα αυτά, η “μάχη” συνεχίστηκε και στο Twitter. Μερικοί έλεγαν ότι, κάθε φορά που βλέπουν την φωτογραφία τα παπούτσια αλλάζουν χρώμα. Κάποιοι άλλοι δήλωναν πως το highlight της ημέρας τους ήταν το να βλέπουν την Billie να τσακώνεται δημοσίως με τους followers της στο ίνσταγκραμ. Και για μας ισχύει αυτό το τελευταίο καθώς δεν βλέπεις κάθε μέρα μία διάσημη παγκοσμίως τραγουδίστρια  να παθαίνει meltdown λόγω αθλητικών παπουτσιών. Ελπίζουμε μετά να συνήλθε.
Billie, ταλαντούχο μου παιδί, τα παπούτσια σου δεν είναι ούτε mint/white, αλλά ούτε και pink/white. Τα παπούτσια σου είναι mint/pink. Νόμιζε ότι θα την αφήναμε έτσι αφότου είπε ότι το φόρεμα είναι μπλε/χρυσό; Άνοιξες πόλεμο Βασιλική, και ήσουν απροετοίμαστη. Τώρα ετοιμάσου για τις συνέπειες!