Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο ηθοποιός -πολιτικός – και ξανά ηθοποιός, που προ λίγων μηνών παραδεχόταν διά του δικηγόρου του ότι “υπερέβην τα υποκειμενικά όρια της ηθικά ανεκτής συμπεριφοράς της συγκεκριμένης” (καταγγέλλουσας) και δήλωνε ότι όταν μία γυναίκα του λέει “όχι” εκείνος επιμένει γιατί είναι “αρσενικό παλαιάς κοπής”, επανέρχεται στο σανίδι! Η παράσταση που θα τον φιλοξενήσει ονομάζεται “Νικο-Τιτανικός”, ο ηθοποιός θα βρίσκεται στο πλευρό των Γιάννη Φλωρινιώτη -Μιχάλη Μόσιου και η περιοδεία ξεκινάει από την μαρτυρική Κύπρο. Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων για την, έστω διά της αρπαχτής, επιστροφή του “αρσενικού” στα καλλιτεχνικά πράγματα. Ο ίδιος δήλωσε ότι μετά από αυτή την επιθεώρηση θα αποσυρθεί στο χωριό του και θα θέσει τέρμα στην καριέρα του ώστε στο εξής “να μην έχει κανένα πρόβλημα κανένας συνάδελφος μου”. Αν έκανε μία πιο ουσιαστική αυτοκριτική από την προηγούμενη, αν δεν κρυβόταν πίσω από την πραγματικότητα, θα τον πιστεύαμε. Προς το παρόν περιμένουμε την δικαιολογία για την μη τήρηση της υπόσχεσής του.
Όταν κάποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην επικαιρότητα και οι τηλεσχολιαστές ασχολούνται με την περίπτωση του, συνηθίζουν να αρχίζουν την τοποθέτησή τους εκθειάζοντας το ταλέντο των εμπλεκομένων. Ακούγοντας τις περιγραφές τους, σχηματίζεται η εντύπωση ότι ο Ξιαρχό είναι κάτι σαν το Νουρέγιεφ, ο Χαϊκάλης νέος Λόρενς Ολίβιε και ο Σερβετάλης αντικαταστάτης του Μάρλον Μπράντο. Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς το πιστεύουν.
Ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης συμμετείχε στην μεγάλη χορεία των καλλιτεχνών που θεωρούν υποχρέωσή τους να τοποθετηθούν σχετικά με τους εμβολιασμούς. Δικαίωμά του, αλλά η τελευταία του παρέμβαση περιέχει μία ανακρίβεια απ’ αυτές που ακούγονται από πολλά στόματα. Δήλωσε ότι η αποστολή των ηθοποιών είναι να “ποιούν ήθος, το λέει και ιδιότητα τους”. Πρόκειται περί λάθους ερμηνείας. Η λέξη “ηθοποιός”, γλωσσολογικά προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων “ποιώ” και “ήθος”, με το τελευταίο να σημαίνει “χαρακτήρας”. Είναι δηλαδή ο άνθρωπος που ποιεί, φτιάχνει, δημιουργεί χαρακτήρες, δηλαδή υποδύεται.
Η συμπαθής Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη όπου για μια ακόμη φορά μίλησε με τα καλύτερα χρόνια για το λέγειν της. Εκτίμησε μάλιστα ότι της προκαλεί δυσκολία ως προς τους καλεσμένους της διότι πολλοί από αυτούς φοβούνται ότι δεν θα καταλάβουν τα βαθιά νοήματα που επικοινωνεί. Θέλοντας να συνεισφέρουμε στην ενδυνάμωση του οπλοστασίου, παραθέτουμε ένα αρχαίο ρητό: “Η γλώσσα πολλούς εις όλεθρον ήγαγεν’.
Ο Πανίκας Ψωμιάδης, παλιός πρωταγωνιστής της πολιτικής και τηλεοπτικής μας καθημερινότητας, βρίσκεται στη Φάρμα και, παρόλο που δέν έχει ακόμη αρχίσει η μετάδοση των επεισοδίων, εκείνος βρίσκει την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα αγαπημένα του θέματα, δηλαδή για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στην τελευταία του παρέμβαση μίλησε χωρίς περιστροφές για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “ο Ψωμιάδης είναι έρωτας”. Κρίμα που του χρόνου δεν θα γίνει το Bachelor.
Στο τελευταίο επεισόδιο του Bachelor,  τα κορίτσια που θέλουν να τα φιλήσει ο Αλέξης Παππάς, θέλησαν να διακόψουν τους ανταγωνισμούς και να ασχοληθούν με την οικολογία. Εξήγησαν ότι πρέπει να μας ενδιαφέρει η χλωρίδα και η πανίδα και επειδή κάποιες μπερδεύτηκαν, η εισηγήτρια εξήγησε ότι χλωρίδα είναι τα χλωρά δέντρα και πανίδα τα ξερά.