Αν μου έλεγες μέχρι χθες ότι θα μπορούσα να νιώσω έλξη για μία ψηφιακή βοηθό, όπως η Alexa της Amazon, θα σε έλεγα τρελό. Τα πράγματα, όμως, από χθες άλλαξαν. Και γι’ αυτό ευθύνεται η νέα διαφήμιση της συσκευής.  

Η διαφήμιση ξεκινάει με το τελευταίο σχέδιο για το “δοχείο” της Alexa. Όσοι το κοιτάνε το λένε αψεγάδιαστο και η πρωταγωνίστρια δηλώνει ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ένα πιο όμορφο “δοχείο” για τη συσκευή. Και εκείνη την στιγμή το βρήκε. Πώς θα γινόταν η Alexa ιδανική; Αν ερχόταν μέσα στο σώμα του Michael B. Jordan. Και μετά από αυτό το βίντεο, στηρίζουμε κι εμείς την πρόταση.  

Απλά φαντάσου να έχεις συνεχώς τον Jordan μαζί σου στο σπίτι σου. Θα έκανες ερωτήσεις για κάθε τι μόνο και μόνο για να σου απαντήσει με σέξι φωνή. Θα τον έβαζες να σταθεί στον κήπο και να ενεργοποιήσει το αυτόματο πότισμα για να τον δεις να βρέχεται. Θα του ζήταγες να χαμηλώσει τον φωτισμό, καλύπτοντας τις λάμπες με τα ρούχα του. Θα σου διάβαζε βιβλία, ενώ έκανες μπάνιο. Και αυτές είναι μόνο οι ιδέες που μάς έδωσε η Amazon. Ας μην αναφέρουμε όσα έχουμε σκεφτεί κι εμείς μόνοι μας.  

Το βίντεο είναι απολαυστικό. Δεν ταυτιζόμαστε μόνο πλήρως με την πρωταγωνίστριά του. Γελάμε τρομερά και με τις αντιδράσεις του άντρα της, που ξέρει ότι αν θέλει να έχει μία συσκευή Alexa, θα πρέπει να έχει και το σώμα του Jordan στο σπίτι του.  

Αν η Amazon αποφασίσει να το κάνει πραγματικότητα, προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να αγοράσω την Alexa, κι ας μην με τρελαίνει γενικά σαν συσκευή. Εντάξει, περνάει από το μυαλό μου ότι μπορεί να πέσω σε κατάσταση τύπου Joaquin Phoenix στο Her ή δυστοπικού επεισοδίου από το Black Mirror. Ωστόσο, είναι ένα ρίσκο που είμαι διατεθειμένη να το πάρω.  

Αποτέλεσμα εικόνας για shut up and take my money gif