Η Vans και το Sneaker10 παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό horror escape room, που δημιουργήθηκε για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου και τους Vans lovers και θα φιλοξενήσει τυχερούς fans, για δύο μόνο μέρες. Οι αγαπημένες ταινίες του είδους IT, The Shining, Friday the 13th και A Nightmare on Elm Street, οι ήρωές τους και επιλεγμένες εμβληματικές σκηνές τους, θα “ζωντανέψουν” στο The Horror Escape Room, Vans x Sneaker10, έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για το μοναδικό αυτό activation.

Οι fans του Sneaker10 και τυχεροί νικητές του διαγωνισμού*, θα έχουν την ευκαιρία να “ζήσουν” σκηνές των παραπάνω διάσημων horror movies -λύνοντας μυστήρια εμπνευσμένα από αυτές- και να καταφέρουν να δραπετεύσουν από ένα σκηνικό τρόμου και ανατριχίλας.

Για να διεκδικήσεις τη θέση σου στο μοναδικό The Horror Escape Room και να ζήσεις ένα Halloween weekend…

Μπες στο Instagram του Sneaker10 και ανέβασε ένα IG Story χρησιμοποιώντας το Horror φίλτρο που θα βρεις στο bio

Kάνε Tag @sneaker_10 και #Vansgr

Μπες στην κλήρωση για να πας FREE μαζί με 3 φίλους σου… και ετοιμάσου να τρέξεις!

Oι συμμετοχές κλείνουν 27/10!
Location: @EXIT WAR

Η συλλογή Vans x Horror αποτελεί μια πρωτότυπη ερμηνεία σε μερικές από τις διασημότερες και τρομακτικότερες σκηνές ταινιών τρόμου, που εμφανίζονται σε εμβληματικά μοντέλα της Vans αλλά και σε ρούχα, και κάνει το φετινό Halloween πιο τρομακτικό από ποτέ. Μη φοβηθείς να ζήσεις την εμπειρία του The Horror Escape Room!

*Ο διαγωνισμός θα τρέξει στο official Instagram profile του Sneaker10, μέχρι και τις 27/10. Οι νικητές θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης και θα ειδοποιηθούν από τους υπεύθυνους διοργανωτές της ενέργειας

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!