Η 4η Απριλίου κάθε χρόνο, έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, μετά από πρωτοβουλία Ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010. Έτσι λοιπόν είναι μία καλή ευκαιρία να θυμηθούμε πως υπάρχουν δεκάδες πλασματάκια εκεί έξω που τα βρίσκουν δύσκολα, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών και χρειάζονται την μόνιμη βοήθειά μας.

Φέτος, η ιστοσελίδα E-Daily.gr σκέφτηκε να αναλάβει μία μεγάλη δράση για να εξασφαλίσει τροφή για τα ζωάκια του δρόμου και ζητάει την βοήθειά μας.

Στις 4 Απριλίου το βαν του EDaily.gr θα βρίσκεται το πρωί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 10:00 με 13:00 και το απόγευμα στην Πλατεία Κανάρη (Ρολόι) στον Πειραιά 14:00 με 17:00 με σκοπό να συγκεντρωθεί τροφή που θα παραδοθεί στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (ΖΕΗ).

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά τους και να διαδώσετε αυτή τη δράση, με σκοπό να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη τροφή για γάτες και σκύλους. Ακόμα και μισό κιλό τροφή από τον καθένα μας, μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Για τη διασφάλιση της υγείας όλων, θα υπάρξει μέριμνα ώστε να τηρηθούν αποστάσεις στο σημείο που θα είναι παρκαρισμένο το βαν. Επίσης, όλες οι συσκευασίες θα απολυμαίνονται πριν μπουν στο όχημα, αλλά και όταν παραδοθούν στον τελικό τους προορισμό.

Ραντεβού λοιπόν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από τις 10:00 μέχρι τη 13:00 και στην Πλατεία Κανάρη στον Πειραιά από τις 14:00 μέχρι τις 17:00.