Μια Αμερικανίδα travel blogger φωτογράφος βρέθηκε, όπως όλοι μας, εγκλωβισμένη στο διαμέρισμά της εν μέσω πανδημίας, παράλληλα όμως – όπως είναι προφανές – και χωρίς αντικείμενο. Έχοντας μία ασίγαστη δίψα για ταξίδια (όπως αναφέρει η ίδια στο επίσημο site της έχει περάσει το 1/3 της ζωής της ταξιδεύοντας, επίσης σημαντική σημείωση, είναι ερωτευμένη με την Ελλάδα) η Erin Sullivan άφησε το μυαλό της να ταξιδέψει, ακριβώς όπως έκανε μέχρι και 21 της, πριν κάνει το πρώτο της ταξίδι. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσει συγκλονιστικά τοπία μέσα στο σπίτι της με απλά καθημερινά αντικείμενα και τρόφιμα.

Το project “Our great indoors” έγινε αμέσως viral, φιλοξενήθηκε στα μεγαλύτερα μέσα των Η.Π.Α., της πρόσφερε μέσα σε λίγες μέρες 60.000 νέους followers στο Instagram (and counting!) και σήμερα, μετά από ένα χρόνο, διαθέτει τα έργα αυτά προς πώληση μέσω του site της.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που έχει χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει τις εξαιρετικά ρεαλιστικές της εικόνες, στις οποίες των ρόλο των ανθρώπων έχουν πάρει μικροσκοπικές μινιατούρες είναι σεντόνια, ζακέτες, χαρτοσακούλες, μία οδοντόβουρτσα, αλλά και τρόφιμα όπως κρεμμύδια, μπρόκολο, μαϊντάνος και τηγανίτες!

Κάνοντας swipe αριστερά στις φωτογραφίες της ταλαντούχας φωτογράφου μπορεί κανείς να δει και τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες τραβήχτηκαν, γεγονός που τις κάνει περισσότερο συναρπαστικές, καθώς μαρτυρούν το μέγεθος της δημιουργικότητάς της.

Σε μία περίοδο που το να ταξιδέψουμε ξανά μοιάζει ακόμα μακρινό, η Sullivan της οποίας η ζωή είναι τα ταξίδια και με την ρομαντική αλλά και με την πρακτική έννοια, βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει και η ίδια, αλλά και οι θεατές του έργου της, ακόμα και μέσα στα λιγοστά τετραγωνικά του σπιτιού τους.