Τι είναι αυτό που κάνει τον Γαλησσά τόσο δημοφιλή στους επισκέπτες της Σύρου; Μα φυσικά ο μεγάλος προστατευμένος κόλπος με την αμμουδερή, κυκλαδίτικη παραλία του. Θάλασσα γαλάζια με πεντακάθαρα νερά, ήλιος και ξεγνοιασιά! Γύρω μας άνθρωποι όλων των ηλικιών απολαμβάνουν την εμπειρία στο έπακρο γιατί τον Γαλησσά η μέρα κυλάει αβίαστα και οι διακοπές αποκτούν νόημα.

Εκεί λοιπόν, πάνω στην άμμο βρίσκεται το aVentoura

Πρόκειται για ένα all day προορισμό που συνδυάζει με γούστο και χαλαρή διάθεση όλα όσα χρειαζόμαστε για να μας μείνει η εμπειρία αυτή αξέχαστη. Η θέα στην θάλασσα είναι το πρώτο συστατικό της συνταγής ευζωίας που μας προτείνει το aVentoura να δοκιμάσουμε ξανά και ξανά. Είτε είναι η λαμπερή γαλάζια μέρα, είτε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, είτε η ασημένια συριανή νύχτα. Η ανεκτίμητη αίσθηση των κυκλαδίτικων διακοπών δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ στο aVentoura. Θα συναντηθούμε εκεί για παγωμένους καφέδες πριν ρίξουμε την πρώτη μας βουτιά κάθε πρωί.

Θα απολαύσουμε γαστρονομικές δημιουργίες για πρωινό, ενώ η ώρα του ούζου δεν θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα απ’ ότι εδώ, σε αυτό το καλόγουστο, καλοκαιρινό περιβάλλον φιλοξενίας. Οι μεσογειακές γεύσεις του θα μας ικανοποιήσουν όποια στιγμή της μέρας κι αν πεινάσουμε. Δροσερές σαλάτες, χορταστικά πιάτα, παγωμένο κρασί στα ποτήρια!

Μπροστά μας η υπερπαραγωγή που στήνει κάθε χρόνο το ελληνικό καλοκαίρι. Θα μας κρατήσει εκεί ως το βράδυ, όταν ξεκούραστοι και χορτάτοι θα αναζητήσουμε το τέλειο σημείο για το βραδινό μας ποτό. Με το δροσερό ποτήρι στα χέρια, απολαμβάνουμε την φιλοξενία που μας προσφέρει το aVentoura και χαμογελάμε στην ζωή!

aVentoura is an all day place to hang out on the popular beach of Galissas, overlooking the sea. Kick-start that summer feeling in Cyclades, talking a break from basking in the sun and enjoy your iced coffee, gourmet creations for breakfast, Mediterranean dishes throughout the day and refreshing drinks.

aVentoura all day Restaurant

(+30)693 7526082

Παραλία Γαλησσά, Σύρος