Πολλές φορές η κινησιολογία μας μπορεί να μάς πει πολλά περισσότερα απ’ όσα οι λέξεις μας. Οπότε όταν κάθεσαι μαζί με κάποιον, που σε ενδιαφέρει, έχει αξία να δώσεις σημασία όχι μόνο στο τι σού λέει, αλλά και σε φαινομενικά ασήμαντες κινήσεις του. Για παράδειγμα, το πώς παίζει με τα μαλλιά του εκείνη την ώρα μπορεί να είναι τρομερό ενδεικτικό του πώς σε βλέπει γενικά. 

Στριφογύρισμα τούφας

Hair twirl play with hair GIF on GIFER - by Ganos

Έχει πιάσει μία τούφα και την στριφογυρίζει στα δάχτυλά του; Παρατήρησε τις λεπτομέρειες. Αν το κεφάλι του έχει κλίση προς τα πλάγια ή τα μπροστά και οι καρποί του είναι προς τα πάνω, οι πιθανότητες λένε ότι φλερτάρει. Αντιθέτως, αν έχει μία όχι τόσο ευχάριστη έκφραση, πιθανώς βαριέται ή και έχει ενοχληθεί με κάτι που είπε ή έκανες. 

Τίναγμα, αναποδογύρισμα και τρίψιμο μαλλιών

the little mermaid hair flip gif | WiffleGif

Όχι, δεν μιλάμε για όταν κάνει μόνο ένα από αυτά, αλλά για όταν τα κάνει όλα. Ο συνδυασμός τους συνήθως αποτελεί σημάδι ότι κάποιος προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή ενός ατόμου, που το ενδιαφέρει ερωτικά, οπότε μπορείς να χαρείς. 

Πέταγμα μαλλιών προς τα πίσω

Nails Art GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Η κίνηση αυτή επιτρέπει ουσιαστικά να φανεί περισσότερο από το πρόσωπό του. Αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι έτοιμος να σού ανοιχτεί περισσότερο, αλλά και ότι θέλει να βλέπετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. 

Κρύψιμο προσώπου με τα μαλλιά

Brush Hair Out Of Face GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Δεν είναι καλό σημάδι. Υπονοεί ότι ο άλλος δεν θέλει να σού αφήσει περιθώρια να τον προσεγγίσεις ή ότι κάτι θέλει να σού κρατήσει κρυφό. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες λένε ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον από πλευράς του. 

Πέρασμα δακτύλων από τα πλάγια των μαλλιών

Bts Hair GIF - Bts Hair Smiling - Discover & Share GIFs

Είναι μία κίνηση, που συνηθίζεται από αυτούς, που έχουν πιο κοντά μαλλιά. Ουσιαστικά είναι καλά νέα, μιας και το άτομο προσπαθεί να τακτοποιήσει την εμφάνισή του και να δείξει όσο πιο καλά γίνεται, οπότε μάλλον ενδιαφέρεται για εσένα. 

Πέρασμα χεριών από την κορυφή του κεφαλιού

GIF jake ballard - animated GIF on GIFER

Τα νέα δεν είναι καλά συνήθως. Η κίνηση υποδηλώνει ότι ο άλλος αισθάνεται δυσφορία, εκνευρισμό ή ενόχληση. Με άλλα λόγια, οι πιθανότητες λένε ότι δεν ενδιαφέρεται και μάλλον βιάζεται να φύγει γρήγορα από εκεί. 

Τοποθέτηση μαλλιών πίσω από τα αυτιά

Animated gif about gif in Lynn and William by Ashleh Allier

Ναι, μπορείς να χαρείς. Πρόκειται για μία κίνηση αποπλάνησης, που δείχνει ότι ο άλλος ξεκάθαρα προσπαθεί να φλερτάρει μαζί σου. Αν την ώρα που την κάνει, τα χέρια είναι σε χούφτες με τις παλάμες προς το μέρος σου, το ενδιαφέρον είναι ακόμα πιο σίγουρο. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!