Το sexting μπορεί να κάνει αρκετά πιο spicy την ερωτική σου ζωή. Είτε το κάνεις με τον παρτενέρ σου, είτε με κάποιον που τώρα ξεκίνησες να βγαίνεις ή να φλερτάρεις, είτε με κάποιον που μόλις γνώρισες διαδικτυακά. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να ανεβάσει τη λίμπιντο εξαιρετικά πολύ και είναι τέλειο προκαταρκτικό/συνοδευτικό τόσο για σεξ, όσο και για αυτοϊκανοποίηση. Το μόνο πρόβλημα; Μπορεί να σού δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια, αφού υπάρχει ο φόβος της διαρροής των μηνυμάτων, των φωτογραφιών ή/και των βίντεο, που στέλνεις στο άλλο άτομο. Ο τρόπος να μειωθεί; Να κάνεις sexting μέσα από ειδικά apps, που εγγυώνται ασφάλεια, και όχι από το chat των social media σου. 

Confide

Best Apps and Games of the Week - GSMArena blog

Η εφαρμογή εγγυάται πως ό,τι κι αν στείλεις δεν θα βγει σε screenshot. Η ιδιωτικότητά σου βεβαιώνεται με τρεις τρόπους. Κανένα μήνυμα δεν φαίνεται ολόκληρο, αλλά ανά γραμμή. Δεν φαίνεται στην οθόνη το όνομα του αποστολέα, όταν διαβάζεις ένα μήνυμα. Αν προσπαθήσεις να βγάλεις screenshot, θα σού εμφανιστεί μόνο η οθόνη προστασίας της εφαρμογής. 

Dust

17 Best Secret Messaging Apps for Private Conversations

Όλη η εφαρμογή είναι κρυπτογραφημένη, ενώ όλα τα μηνύματα διαγράφονται μετά από ένα 24ωρο, ακόμα κι αν ο παραλήπτης δεν τα έχει διαβάσει. Παράλληλα, έχεις την επιλογή εσύ ο ίδιος να διαγράψεις ένα μήνυμα, που έχεις στείλει, ενώ αν κάποιος βγάλει screenshot, θα σού έρθει αμέσως ειδοποίηση. Επιπλέον, είναι ιδανική για να κρατήσεις μια ανωνυμία, μιας και η εγγραφή δεν απαιτεί προσωπικά στοιχεία και το username του αποστολέα δεν φαίνεται, όταν διαβάζεις το μήνυμα. 

Pryvate

✓ [Updated] Pryvate Now – The Secure Mobile Communication App for PC / Mac / Windows 11,10,8,7 / Android (Mod) Download (2022)

Περιλαμβάνει κρυπτογράφηση τόσο για τα γραπτά μηνύματα, που στέλνεις, όσο και για αρχεία, φωτογραφίες και φωνητικές κλήσεις. Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις ό,τι στέλνεις να αυτοκαταστρέφεται μετά από λίγο, ενώ αν κάποιος βγάλει screenshot από τη συνομιλία σας θα σού έρθει αμέσως ειδοποίηση.

Wickr

Wickr - Private Messaging App

Η εφαρμογή είναι κρυπτογραφημένη σπιθαμή προς σπιθαμή. Επιπλέον, σε αφήνει να επιλέξεις την ημερομηνία λήξης κάθε μηνύματος, που στέλνεις, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να κρατήσει αρχείο των συνομιλιών σας για περισσότερο απ’ όσο εσύ θες και νιώθεις άνετα. 

Signal

Τι είναι το Signal και γιατί πρέπει να αφήσουμε το Viber & το Messenger - mikemingos.gr

Είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, αν θες να κάνεις sexting με κάποιον, που υπάρχει στη λίστα επαφών του κινητού σου. Δες το σαν Viber, αλλά για sexting. Μπορείς να κάνεις κλείσεις και να στείλεις μηνύματα και όλα είναι κρυπτογραφημένα. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!