Τρεις πιθανότητες υπάρχουν για την σχέση σου με τον Mario Hezonja. Η μία είναι ότι δεν έχεις ιδέα ποιος είναι. Η άλλη ότι τον ξέρεις είτε γιατί ασχολείσαι με το μπάσκετ, είτε γιατί είσαι Παναθηναϊκός, είτε και για τα δύο. Η τελευταία ότι ξέρεις ποιος είναι, γιατί ακολουθείς την Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram 

Δεν πιάνεις τον τελευταίο συσχετισμό με τον Κροάτη μπασκετμπολίστα. Ας πάρουμε το πράγμα από την αρχή. Ο Hezonja μπήκε μόλις στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Με την ανακοίνωση της μεταγραφής, οι οπαδοί ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να πανηγυρίζουν. Τα ηθικό τους, μάλιστα, ανέβηκε ακόμα περισσότερο όταν ο 26χρονος παίχτης πάτησε στο παρκέ και ικανοποίησε τις προσδοκίες τους. Ένα μελανό σημείο υπάρχει μόνο στην ευτυχία τους. Ο Παναθηναϊκός τον πήρε για μόνο μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν από την Barcelona B και σύντομα ο νέος χρυσός του παίχτης θα φύγει.  

Οι Παναθηναϊκοί, λοιπόν, θεώρησαν ότι έπρεπε να βρουν μία άμεση λύση. Και την βρήκαν στον πρόσωπο της Ιωάννας Μαλέσκου. Βλέπεις, ο Hezonja την ακολούθησε στο Instagram και έκανε like σε όλες τις φωτογραφίες της. Οπότε οι οπαδοί πείστηκαν ότι θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στην Αθήνα αν πείσουν την παρουσιάστρια να του δώσει μία ευκαιρία. Κάπως έτσι οι δημοσιεύσεις της γέμισαν με σχόλια από Παναθηναϊκούς, που λίγο πολύ την παρακαλάνε να βγει με τον Hezonja και να τον παντρευτεί. Τα επιχειρήματά τους ξεκινούν από το πόσο καλό, ψηλό και όμορφο παιδί είναι ο παίχτης, μέχρι να της τάζουν ότι όλοι οι Παναθηναϊκοί θα την βλέπουν και θα έχει τηλεθέαση ακόμα κι αν πάει στο κανάλι της Βουλής.  

Δεν θα πούμε ψέματα. Γελάσαμε. Πολύ. Ωστόσο, θα πρέπει να πούμε ότι πιθανώς η κατάσταση είναι ιδιαίτερα εκνευριστική για τη Μαλέσκου, που έκλεισε μέχρι και τα σχόλια στις φωτογραφίες της. Δεν θέλω να στεναχωρήσω τους Παναθηναϊκούς, αλλά μάλλον έκαναν χαλάστρα στον Hezonja.  

Τα σχόλια που μάς έκαναν να γελάσουμε περισσότερο

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!