Όταν δημιουργείς ένα brand γυναικείων εσωρούχων, που φτάνει να αξίζει δισεκατομμύρια, είναι απόλυτα λογικό να αποφασίσεις να το επεκτείνεις. Αυτό, λοιπόν, έκανε και η Rihanna, αποφασίζοντας να προσθέσει αντρικά κομμάτια στο brand της Savage X Fenty και στο Savage X Fenty Vol, 3 show.

Υποθετικά ως γυναίκα γνωρίζει καλύτερα τα γυναίκεια εσώρουχα, αλλά και ως σχεδιάστρια μέχρι στιγμής έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτά. Δεν θα ήταν, λοιπόν, παράλογο να σκεφτούμε ότι ίσως ζήτησε συμβουλές από τον σύντροφό της, A$AP Rocky. Βασικά, θα ήταν, μιας και αυτό θα σήμαινε ότι ξεχνάμε πως μιλάμε για τη Rihanna. Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λέει και η ίδια.

Με αφορμή την πρεμιέρα του τρίτου show της στο Amazon Prime Video στις 24 Σεπτεμβρίου, μίλησε στο περιοδικό People. Η δημοσιογράφος κάποια στιγμή την ρώτησε άμα ζήτησε feedback από τον σύντροφό της για την αντρική συλλογή εσωρούχων της. Η απάντησή της ήταν σύντομη και ξεκάθαρη. “Με κοροϊδεύεις; Ξέρεις ποια είμαι; Είμαι μανιακή με τον έλεγχο”. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι στο τέλος της ημέρας αυτός δεν λέει την γνώμη του και δεν της λέει πόσο περήφανος είναι για εκείνη. “Άκου, είναι περήφανος για ό,τι έχω καταφέρει να πετύχω και για όλα μου τα σχέδια”, συμπλήρωσε η Rihanna.

Αν θες να νιώσεις κι εσύ περήφανος για τη Rihanna, μπες και δες το show της ή έστω το trailer του. Και μόνο το τελευταίο αρκεί. Περιλαμβάνει μόδα, χορό και πολύ τραγούδι.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!