Αν δεν ζεις κάτω από κάποια πέτρα, έχεις σίγουρα πάρει είδηση τον χαμό, που έχει γίνει με όλες τις επανεκτελέσεις της Taylor Swift. Ο μεγαλύτερος χαμός, βέβαια, έγινε με τη 10λεπτη νέα έκδοση του All Too Well, αλλά και της ταινίας μικρού μήκους, που τη συνόδευσε. Ο λόγος; Πάντα οι fans θεωρούσαν ότι το κομμάτι έχει γραφτεί για τον Jake Gyllenhaal. Πλέον, το πιστεύουν ακόμα περισσότερο χάρη στους νέους στίχους, που προστέθηκαν, αλλά και στις λεπτομέρειες της ταινίας, όπως μία σκηνή ίδια με μία παπαρατσική φωτογραφία του κάποτε ζευγαριού. 

Θα είμαστε, ωστόσο, ειλικρινείς. Υπάρχει κάτι, που μάς τράβηξε σχεδόν εξίσου την προσοχή. Προς το τέλος της ταινίας (στο 9:30), βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να γιορτάζει τα 21α γενέθλια της με φίλους της. Τότε έκανε την εμφάνισή της μία τρομερά λαχταριστή μπλε τούρτα με βουτυρόκρεμα, την οποία ακόμα λιγουρευόμαστε και βλέπουμε στα όνειρά μας. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Γι’ αυτό και πολύ γρήγορα έγινε γνωστό από πού αγοράστηκε η τούρτα, ώστε όποιος θέλει να την αγοράσει. Ο φούρνος ονομάζεται Magnolia Bakery και βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ενώ η τούρτα κοστίζει 50 δολάρια. 

© Magnolia Bakery

Δυστυχώς, όπως ήδη μάλλον φαντάζεσαι, ο φούρνος κάνει αποστολές σε όλες τις ΗΠΑ, αλλά όχι παγκοσμίως και σίγουρα όχι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν θέλουμε να απογοητεύεσαι. Ίσως να μην μπορείς να βρεις ακριβώς την ίδια τούρτα, αλλά άμα έχεις όρεξη, μπορείς πανεύκολα να την φτιάξεις. Πρόκειται απλά για μία κέικ τούρτα κονφετί, δηλαδή για μία κέικ τούρτα βανίλια, στην οποία ρίχνεις και βρώσιμο κονφετί. Ξέρεις, ή απλά μπορεις να την παραγγείλεις στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σου. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!