Το φετινό Met Gala, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, θα έλεγε κανείς ότι ολοκληρώθηκε χωρίς δράματα. Είδαμε κάποιες καλές εμφανίσεις, η Rihanna μετατράπηκε σε άγαλμα και το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης ήταν η Kim Kardashian και η extreme δίαιτα, που αποκάλυψε ότι έκανε, για να χωρέσει στο iconic φόρεμα της Marilyn Monroe. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του διαδικτύου φαίνεται να πιστεύει ότι μία κόντρα ξεκίνησε σε ένα από τα after parties του fashion event. 

Μετά το Met Gala, η Cardi B και η Billie Eilish βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι στο ξενοδοχείο The Standard στη Νέα Υόρκη. Εκεί η πρώτη έβγαλε έναν μικρό λόγο, με τον οποίο προέτρεπε όλους τούς παρευρισκόμενους να περάσουν καλά. Κι ενώ ο κόσμος ζητωκραύγαζε, μία κάμερα έπιασε την Eilish να μη δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό και να λέει “Τόσο περίεργο”, ενώ κοίταζε προς τη μεριά της Cardi B. Αυτό έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι τουλάχιστον η ίδια δεν την συμπαθεί ιδιαίτερα, ενώ άλλοι αμέσως μίλησαν για μία κόντρα στη μουσική βιομηχανία, που μέχρι στιγμής απλώς δεν γνωρίζαμε. 

Η πραγματικότητα; Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει και η διάψευση ήρθε από την ίδια την Cardi B. Η rapper ανέβασε ένα tweet, όπου διαβάσαμε: “Μισώ το internet, γιατί κατ’ αρχάς δεν ξέρω πώς καταφέρατε να μετατρέψετε ένα από τα πιο τέλεια πάρτι σε δράμα. Κατά δεύτερον, το Ocean Eyes είναι το τραγούδι, που νανουρίζω την κόρη μου. Κατά τρίτον, η Billie είναι το μωρό μου. Χθες, από το Met μέχρι το πάρτι, δεν υπήρχε κανένα δράμα. Γιατί όλοι εσείς θέλετε να μετατρέψετε τα πάντα σε χαμό;”. 

Μάλιστα, η Cardi B συνόδευσε το tweet και με ένα βίντεο. Σε αυτό, μάς πηγαίνει στα DMs της και μάς βάζει να ακούσουμε τον διάλογο σε ηχητικά μηνύματα μεταξύ της ίδιας και της Eilish. Σε αυτό, η τελευταία εξηγεί ότι δεν είπε περίεργη τη rapper, αλλά όλους όσους ήταν γύρω της και τη βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους, επικεντρώνοντας την κάμερα στα οπίσθιά της. Η απάντηση της Cardi B, που αφήνει να ακουστεί, είναι ότι ο κόσμος προσπαθεί να τις χωρίσει, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι είναι το μωρό της.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!