Αν ακολουθείς τον Penn Badgley στα social media και αν έχεις δει συνεντεύξεις του, τότε μάλλον γνωρίζεις ότι ίσως δεν υπάρχει άνθρωπος, που απεχθάνεται περισσότερο τον Joe Goldberg από εκείνον. Ωστόσο, στη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν του You, οι δυο τους είχαν ένα κοινό σημείο. Όχι, ο Badgley δεν ξεκίνησε τους φόνους. Απλά και οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού ο ηθοποιός έγινε πατέρας τον Αύγουστο του 2020. 

Αυτό κάποιος θα υπέθετε ότι ίσως βοηθούσε τον ηθοποιό. Στην τελική, άσχετα με τους λόγους του καθενός, κάθε νέος γονιός αισθάνεται φόβο μπροστά στον νέο του ρόλο και στον αν θα απογοητεύσει το παιδί του. Θα έλεγε, λοιπόν, κάποιος ότι αυτά τα προσωπικά συναισθήματα του Badgley θα τον βοηθούσαν να αποτυπώσει καλύτερα τα αντίστοιχα του Joe στην κάμερα. Και ίσως αυτό πράγματι να συνέβη. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό το κοινό σημείο και η πατρότητα γενικά έκαναν για εκείνον πιο δύσκολο τον ρόλο του. 

Ο ηθοποιός μίλησε στο Access Hollywood, όπου ρωτήθηκε πώς η πατρότητα άλλαξε την υποκριτική εμπειρία του στο You. Εκείνος, λοιπόν, απάντησε: “Ήμουν περίεργος πώς η νέα μου πατρότητα θα επηρέαζε την εμπειρία μου με τον Joe και την υποκριτική μαζί του. Κάποιες φορές, όμως, δεν βοηθούσε σχεδόν καθόλου, γιατί έχεις μία τόσο ελαφριά και ευχάριστη εμπειρία, που ακόμα έχω, σε αντίθεση με τον Joe, που είναι τόσο τρομοκρατημένος και είναι τόσο τρομαγμένος. Φυσικά, μπορώ να ταυτιστώ με τον φόβο, αλλά είναι απλά τόσο νοσηρός μέσα στην εμμονική κατά κάποιον τρόπο αυτοσυντήρησή του, αυτό το πρωτόγονο ένστικτο, που ως αποτέλεσμα μερικές φορές το βρίσκω δύσκολο. Ξέρεις τι εννοώ; Οπότε πραγματικά εξαρτιόταν από την σκηνή”.