Ξέρεις αυτό το συναίσθημα που έχεις μόλις ακούς ένα τραγούδι του Harry Styles ή μόλις τον βλέπεις κάπου; Ακριβώς αυτό υπόσχεται ότι θα σου δώσει το SpaSeekers με τη Watermelon Sugar High μέρα spa, που δημιούργησε. 

Ναι, πλέον μπορείς να περάσεις μία ολόκληρη μέρα χαλάρωσης εμπνευσμένη από τον Harry Styles. Αρκεί, βέβαια, να τυχαίνει να περνάς από το Ρέντιτς της Αγγλίας και να είσαι διατεθειμένος να δώσεις 72 λίρες (γύρω στα 84 ευρώ). Αν πληροίς αυτές τις προϋποθέσεις, τότε κλείσε γρήγορα ραντεβού με το ξενοδοχείο The Abbey της περιοχής και ετοιμάσου να νιώσεις σαν να έχεις δίπλα σου τον Styles. 

Κατ’ αρχάς, να πούμε ότι η επιλογή τοποθεσίας δεν είναι τυχαία. Το Ρέντιτς είναι η γενέτειρα του Styles και γι’ αυτό η όλη εμπειρία Watermelon Sugar High θα πραγματοποιηθεί εκεί. Τι θα περιλαμβάνει; Ό,τι περιμένεις από μία μέρα spa, που σέβεται τον εαυτό της. Μία 55λεπτη θεραπεία προσώπου, 25λεπτο scrub σώματος, ένα χαλαρωτικό τονωτικό ρόφημα και ένα γεύμα υπό τη μορφή πικ νικ. 

Πού κολλάει ο Harry Styles;

Ίσως αναρωτιέσαι πού κολλάει σε όλα αυτά ο Harry Styles. Η θεραπεία προσώπου είναι εμπνευσμένη και “βαφτισμένη” από το τραγούδι του, Adore You. Βασικό υλικό του scrub σώματος είναι το καρπούζι, που βρίσκεται εκεί για να σου θυμίσει το Watermelon Sugar, αλλά και για να κρατήσει ενυδατωμένο του δέρμα σου. Το ρόφημα θα είναι λεμονάδα καρπούζι. Το πικ νικ έχει φροντιστεί να μην περιλαμβάνει καθόλου ελιές και παντζάρια, μιας και ο τραγουδιστής τα σιχαίνεται. 

Και δεν είναι μόνο αυτά. Σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα έχεις στο ηχητικό υπόβαθρό σου τα κομμάτια του. Το σημαντικότερο; Θα καίει από κοντά το αρωματικό κερί Breathe me in, που δεν περιορίζεται απλά σε μία ονομασία που μάς τον θυμίζει, ούτε στη συσκευασία με το πρόσωπό του. Το SpaSeekers μάς υπόσχεται ότι μυρίζει ακριβώς όπως εκείνος. Δηλαδή καπνό, αιθέρια έλαια, μπαχαρικά, μέλι και βανίλια. Πώς ξέρουν ότι μυρίζει έτσι; Σύμφωνα με τους ίδιους, οι πρώην του, Taylor Swift και Kendall Jenner, έχουν δηλώσει ότι το άρωμα Tobacco Vanille του Tom Ford είναι το αγαπημένο του και αυτό έχει τις μυρωδιές που προαναφέραμε. 

Α, και σε περίπτωση που θες να κάνεις τις αγορές σου, θα έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις και μία σειρά με την ίδια ακριβώς μυρωδιά, που περιλαμβάνει ενυδατική σώματος, αφρόλουτρο και bubble bath.