Η σχέση της Khloé Kardashian με τον Tristan Thompson είναι ένα συνεχόμενο roller coaster. Με αυτό, βέβαια, τις περισσότερες φορές να πέφτει προς τα κάτω με τεράστια ταχύτητα. Αιτία; Τα σκάνδαλα, που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι στο προσκήνιο, με βασικό πρωταγωνιστή τον Thompson και τις απιστίες του. Το πιο πρόσφατο, βέβαια, είναι το χειρότερο απ’ όλα. 

Στις αρχές Δεκεμβρίου, το People Magazine απέκτησε πρόσβαση σε δικαστικά έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία μία γυναίκα, η Maralee Nichols, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον μπασκετμπολίστα. Συγκεκριμένα, η γυναίκα αποκάλυψε ότι είχε για αρκετούς μήνες σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, ενώ αυτός βρισκόταν ακόμα σε σχέση με την Kardashian. Μάλιστα, η Nichols υποστήριξε ότι την 1η Δεκεμβρίου η ίδια γέννησε ένα μικρό αγοράκι, του οποίου εκείνος είναι πατέρας. Τώρα, λοιπόν, εκείνη διεκδικεί διατροφή από εκείνον και κάλυψη εξόδων εγκυμοσύνης. 

Την αρχική στάση του Thompson δεν τη μάθαμε από κάποια δημόσια δήλωση του, αλλά επίσης από δικαστικά έγγραφα, που αυτή τη φορά δημοσίευσε η Daily Mail. Σε αυτά, διαβάζουμε ότι παραδέχεται τη σεξουαλική σχέση μαζί της. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι είχε σχέσεις μαζί της μέχρι τον Απρίλιο, γεγονός που κατ’ επέκταση σήμαινε ότι αρνούταν και την πιθανότητα να είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού της. Αυτό μέχρι χθες.

Στις 4 Ιανουαρίου, το τεστ πατρότητας βγήκε και διαπιστώθηκε ότι ο Thompson είναι όντως ο πατέρας. Σχεδόν αμέσως, τον είδαμε να βγάζει μία ανακοίνωση στις ιστορίες του στο Instagram, ώστε να δηλώσει ότι θα αναλάβει τις ευθύνες του, αλλά και να ζητήσει συγγνώμη από την Kardashian, η οποία μέχρι στιγμή δεν έχει κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο, και να δηλώσει πόσο τη σέβεται και την αγαπάει (δεν φαίνεται ιδιαίτερα, Tristan).

“Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκάλυψαν ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού της Maralee Nichols. Λαμβάνω πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα, που η πατρότητα έχει επιβεβαιωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε φιλικά τον γιο μας. 

Ειλικρινά απολογούμαι σε όλους όσους έχω πληγώσει ή απογοητεύσει στη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά. 

Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει ο πόνος και η ταπείνωση, που σου έχω προκαλέσει. Δεν σου αξίζει ο τρόπος, που σου έχω φερθεί ανά τα χρόνια. Οι πράξεις μου σίγουρα δεν ευθυγραμμίζονται με το πώς σε βλέπω. Έχω απόλυτο σεβασμό και αγάπη για εσένα. Άσχετα με το τι μπορεί να νομίζεις. Ξανά, λυπάμαι τρομερά”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!