Έχουμε καταλάβει εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Tristan Thompson δεν είναι σε καμία περίπτωση πιστός σύντροφος. Απάτησε την πρώην σύντροφό του, Jordan Craig, όταν αυτή ήταν έγκυος, με την Khloe Kardashian. Από τότε, έχουμε πολλάκις ακούσει για τις αποδεδειγμένες και μη απιστίες του προς την τελευταία, με τις μέχρι πρότινος πιο χαρακτηριστικές, τη βιντεοσκόπησή του να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα, όταν η Kardashian ήταν έγκυος στην True, και την απιστία του με την Jordyn Woods, κολλητή φίλη και συγκάτοικο της Kylie Jenner. Όλα αυτά, βέβαια, έχουν ως αποτέλεσμα από το 2016 η σχέση τους να είναι μόνιμα σε μία on-off κατάσταση. 

Το ζευγάρι από τα lockdowns του 2020 και μετά ήταν ξανά μαζί, μέχρι που χώρισαν ξανά τον Ιούνιο του 2021. Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο λόγος του χωρισμού, ωστόσο εδώ και κάποιες μέρες έχει σκάσει μία “βόμβα”. Έγινε γνωστό ότι μία γυναίκα, η Maralee Nichols, είναι σε δικαστική διαμάχη μαζί του, διεκδικώντας διατροφή και κάλυψη εξόδων εγκυμοσύνης για το παιδί της, που γεννήθηκε 1 Δεκεμβρίου και υποστηρίζει ότι είναι του Thompson. Ο λόγος, που το θέμα αποτελεί “βόμβα”, είναι πως αν το παιδί είναι του μπασκετμπολίστα, τότε η σύλληψή του έγινε μέσα στον Απρίλιο, όταν δηλαδή ήταν ακόμα με την Kardashian. 

Ούτε ο Thompson, ούτε η Kardashian έχουν κάνει κάποια ανοιχτή δήλωση για το θέμα. Ωστόσο, η Daily Mail δημοσίευσε δικαστικά έγγραφα, στα οποία ο Thompson παραδέχεται τη σεξουαλική του σχέση με τη Nichols, αλλά αρνείται ότι έκαναν σεξ τον Απρίλιο, οπότε και την πατρότητα. Παράλληλα, αρνείται ότι υπήρχε κάποια σοβαρή σχέση μεταξύ τους και υποστηρίζει ότι μηνύματα, που εκείνη έχει καταθέσει, είναι ψεύτικα. 

“Αντίθετα με τη συμπερασματολογία στην κατάθεσή της, δεν είχαμε σοβαρή σχέση. Βλέπαμε ο ένας τον άλλον σποραδικά από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι τον Μάρτιο του 2021 και δεν είχαμε σεξουαλικές σχέσεις στην Καλιφόρνια εκείνο το διάστημα. 

Μου είπε ότι σχετιζόταν με άλλους αθλητές και κατανοούσε τους περιορισμούς στην σχέση μας. Συγκεκριμένα, ότι ίσως βλέπουμε ο ένας τον άλλον σε μία σποραδική βάση μόνο για συναινετικό περιστασιακό σεξ. Από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021, βλέπαμε ο ένας τον άλλον σε μία τέτοια βάση. Δεν είχαμε ποτέ τηλεφωνικές κλήσεις, emails, ούτε ανταλλάσσαμε μηνύματα στο κινητό. Επικοινωνούσαμε μόνο μέσα από το Snapchat. 

Ανακαλώ να είχα μόνο σεξουαλικές σχέσεις μαζί της τον Μάρτιο του 2021 και καμία άλλη φορά μέσα στο 2021. Συνεχώς χρησιμοποιούσε τον όρο ‘χαμούρεμα’ (hook up), για να περιγράψει την σχέση μας, που ήταν η πραγματικότητα. Είμαι σίγουρος ότι αν το παιδί θεωρηθεί ότι είναι το παιδί μου, η μόνη ημερομηνία σύλληψης θα ήταν στις 13 Μαρτίου του 2021, επειδή ήταν τα γενέθλια μου.

Αν και έχει καταθέσει ψηφιακά κάθε ημερομηνία, που θυμάται να είχαμε σεξουαλικές σχέσεις, η μόνη ημερομηνία, που δεν μπορεί να θυμηθεί να έχουμε κάνει σεξ, είναι στις 13 Μαρτίου του 2021, τα γενέθλια μου, στο Χιούστον, που είναι η μόνη ημερομηνία κατά την οποία η σύλληψη θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί και να οδηγήσει στον τοκετό την 1η Δεκεμβρίου του 2021.

Όπως κατέθεσα, η σχέση μας βασιζόταν στο σεξ. Δεν θα είχαμε συναντηθεί στο Χιούστον αν δεν σκοπεύαμε να κάνουμε σεξ. Δεν βγαίναμε καθόλου ραντεβού με την παραδοσιακή έννοια σε καμία χρονική φάση. Δεν υπήρχαν δείπνα σε εστιατόρια, σινεμά, ταξίδια ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη μίας κανονικής σχέσης. Υπήρχαν μόνο Snapchats για το ‘πού’ και το ‘τι ώρα’ θα κάναμε σεξ και σε ποια ξενοδοχεία θα πηγαίναμε. 

Εύκολα θα μπορούσε να δημιουργήσει μία κατασκευασμένη συζήτηση με κάποιον άλλον, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού της, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές συσκευές και χρησιμοποιώντας το όνομα επαφής ‘TT’. Δεν υπάρχει τρόπος να εξακριβωθεί ποιο username στέλνει τα μηνύματα των φωτογραφιών από τα μηνύματα του Snapchat, που παρείχε η Nichols από το όνομα ‘TT’”.

Να πούμε ότι πηγές του People λένε ότι η Kardashian πλέον προχωράει και η μόνη σχέση της με τον Thompson θα έχει να κάνει με τη συνκηδεμονία. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να το τηρήσει.