Ένα κόμα ένα αγαπημένο κορίτσι της αμερικανικής showbiz έκανε ένα καινούργιο τατουάζ, μετά τη Selena Gomez. Το μοντέλο Hailey Bieber, μόλις πρόσθεσε άλλο ένα tattoo στην μεγάλη συλλογή της, που σύμφωνα με το Elle περιλαμβάνει ακόμα 20 σχέδια.

Πώς το μάθαμε; Την πληροφορία μας έδωσε πριν μερικές ώρες ο tattoo artist της Bieber με ένα Instagram post στο οποίο βλέπουμε ένα κοντινό του νέου “μελανιού”. Σαν ένα φόρο τιμής στην αγαπημένη της πόλη, η Bieber πρόσθεσε μόνιμα το “new york” πίσω από το δεξί της αυτή με καλλιγραφικά γράματα, και το συμπλήρωσε με ένα μικρό διαμαντάκι ακριβώς από πάνω.

 

Ο tattoo artist της Dr Woo, ο οποίος επιμελείται και τα τατουάζ του συζύγου της Justin, συνόδευσε την φωτογραφία με τη λεζάντα, “Λίγη αγάπη στη Νέα Υόρκη, (τατουάζ) στην Hailey λίγο καιρό πριν”, ενώ παράλληλα τάγκαρε το μοντέλο.

Η Bieber δεν έχει ανεβάσει ακόμα κάποια φωτογραφία όπου να φαίνεται το νέο της “απόκτημα”, όμως κάτι μας λέει πως σύντομα θα το κάνει, αφού πάντα μας δείχνει τα καινούργια της τατουάζ. Όπως έκανε και με το τελευταίο της, ένα μικρό ροδακινάκι λίγο πάνω από τον καρπό της, το οποίο έκαναν μαζί με τον Justin τον περασμένο Μάρτιο, για να γιορτάσουν ένα από τα single του πιο πρόσφατου album του, το “Peach”.