Μία ακόμα τεράστια νίκη για την Britney Spears συνέβη μόλις πριν λίγες ώρες, όταν το δικαστήριο της Αμερικής και συγκεκριμένα η δικαστής Brenda Penny απαγόρευσε από τον πατέρα της Jamie Spears να δρα ως κηδεμόνας της, βάζοντας σε αυτήν την θέση τον John Zabel ως προσωρινό αντικαταστάτη του μέχρι το τέλος του χρόνου.

Εξηγώντας την απόφασή της, η Penny δήλωσε πως αυτό φαίνεται να είναι “ό,τι καλύτερο για το άτομο που υφίσταται την κηδεμονία, το οποίο είναι και ο σκοπός μου” και ενώ η ίδια η Britney δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ο Jamie και η μητέρα της, Lynne Spears, έκαναν κλήση κατά την διάρκεια της τελευταίας δίκης.

Η ίδια η Britney δεν αναφέρθηκε στην νομική νίκη της με άμεσο τρόπο, παρόλα αυτά δημοσίευσε ένα βίντεό της στο ίνσταγκραμ λίγες ώρες μετά την τελική απόφαση, λέγοντας πως βρίσκεται σε σύννεφα ευτυχίας (“on cloud 9”) ενώ έδειχνε στους φαν της ότι μάθαινε πώς να πετάει ένα αεροπλάνο. Υποσχέθηκε πως έρχεται κι άλλο φωτογραφικό υλικό τις επόμενες ημέρες, ενώ μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από μία υπέροχη παραλία, στην οποία παραθερίζει με τον αγαπημένο της, και φοίνικες. Ο αρραβωνιαστικός της, Sam Asghari, παρόλα αυτά γιόρτασε την απόφαση του δικαστηρίου με πιο εμφανή τρόπο, ανεβάζοντας μία σειρά από ιστορίες στις οποίες έλεγε “Free Britney! Congratulations!!!!!!!!!” και συνέχισε δηλώνοντας πως “εκείνη το κατάφερε αυτό. Και οι φαν της ονομάζονται ‘στρατός’ για κάποιο λόγο.”

Ο δικηγόρος της Britney, Matthew Rosengart μίλησε στο κοινό έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου μετά την απόφαση της Brenda Penny, δηλώνοντας πως αυτή είναι μία σπουδαία μέρα για την δικαιοσύνη και πως η επόμενη συνάντηση στο δικαστήριο θα έχει στόχο την λήξη της κηδεμονίας της Britney μια για πάντα. Όταν ρωτήθηκε για το πώς αντέδρασε η πελάτης του, εκείνος απάντησε πως “είναι πολύ χαρούμενη. Είμαστε όλοι χαρούμενοι.”

FREE BRITNEY!