Ένα δυσάρεστο νέο μάθαμε χθες, που αφορά την Miley Cyrus και την ομάδα της. Την Τετάρτη το πρωί, η καλλιτέχνης μαζί με την μπάντα της και το crew της ταξίδευε για την πρωτεύουσα της Παραγουάης, το Asunción, όπου επρόκειτο να συμμετείχε στο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ.

Δυστυχώς δεν κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους, αφού αναγκάστηκαν να προσγειωθούν πολύ νωρίτερα λόγω πολύ έντονης κακοκαιρίας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ποστ που ανέβασε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, το αεροπλάνο τους έπεσε μέσα σε μια καταιγίδα, και μάλιστα χτυπήθηκε από κεραυνό. Ευτυχώς χάρη στην άμεση προσγείωση τους είναι όλοι ασφαλείς, όπως επιβεβαιώνει η καλλιτέχνης.

“Στους φανς μου και σε όσους ανησυχούν για εμένα αφού άκουσαν τα όσα έγιναν με την πτήση μας προς Asunción. Το αεροπλάνο μας έτυχε να πέσει πάνω σε μια τεράστια και απρόσμενη καταιγίδα, και χτυπήθηκε από κεραυνό. Το crew, η μπάντα μου, οι φίλοι και οι συγγενείς που ταξίδευαν μαζί μας είναι όλοι καλά έπειτα από την επείγουσα προσγείωση μας. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην Παραγουάη. Σας αγαπώ.”, έγραψε στο ποστ της η Cyrus, στο οποίο επίσης βλέπουμε ένα στιγμιότυπο από την καταιγίδα, αλλά και μια φωτογραφία όπου φαίνεται η ζημιά που έγινε στο αεροπλάνο από τον κεραυνό.

Όπως είναι λογικό, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση του Φεστιβάλ, η συμμετοχή της Cyrus ακυρώθηκε. Μικρή σημασία έχει βέβαια αυτό, δίπλα στο γεγονός πως όλοι είναι καλά και ασφαλείς.