Καλημέρα αγαπητέ αναγνώστη και καλωσήρθες σε ένα ακόμα Zendaya appreciation αρθρο. Αυτή την φορά το εγκώμιο της αγαπημένης μας σταρ δεν πλέκουμε εμείς, αλλά το περιοδικό Times το οποίο μόλις την τοποθέτησε ανάμεσα στους 100 πιο influential ανθρώπους του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησε η περιβόητη λίστα Time 100 Μost Ιnfluential, και η Zendaya κοσμεί το εν λόγω εξώφυλλο.

Για να είμαστε ειλικρινείς, η συγκεκριμένα είδηση δεν μας κάνει ακριβώς εντύπωση. Η νεαρή αλλά καθιερωμένη πλέον ηθοποιός έχει καταφέρει εξαιρετικά αξιόλογα πράγματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων, το Euphoria, μέχρι την ερμηνεία της στο θρυλικό Dune και την συμμετοχή της στο uber-δημοφιλές Spiderman Universe φαίνεται πως η καριέρα της έχει πάρει την ανιούσα για τα καλά. Το υποκριτικό ταλέντο της βέβαια συμπληρώνεται άψογα και από την εικόνα της, την οποία στήνει με φανταστική συνέπεια εδώ και χρόνια με την πολύτιμη βοήθεια του στυλίστα της Law Roach. Το αποτέλεσμα; Πέρα από την εξαιρετική πορεία της ως ηθοποιός, σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons με την επιρροή της στον χώρο της μόδας να γίνεται όλο και πιο σημαντική. Το καρέ συμπληρώνει η χαρισματική της προσωπικότητα που γοητεύει και τον πιο κυνικό. Συμπέρασμα; Αν δεν βρισκόταν στην πολυπόθητη λίστα, τότε είναι που θα μας έκανε εντύπωση.

Το αφιέρωμα στο περιοδικό επιμελήθηκε ο εξαιρετικός σκηνοθέτης και δικός μας αγαπημένος Denis Villeneuve, o film-maker πίσω από το Dune και το Arrival. Όπως είπε σε ένα απόσπασμα του αφιερώματος, “(Η Zendaya) είναι από μόνη της μια αυτόνομη δημιουργική δύναμη. Ένα πολιτισμικό icon στο ξεκίνημά του. Ένας άνθρωπος που οδηγείται από αγνή έμπνευση, ενσυναίσθηση και και σεβασμό προς την τέχνη του, που χρησιμοποιεί την αυθεντικότητά του σαν μια νέα υπερδύναμη. Φαίνεται θαραλλέα, οι ρίζες της είναι βαθιές και λατρεύω το ότι ακόμα γελάει σαν παιδί. Η Zendaya είναι το μέλλον. Και αυτό με κάνει να νιώθω βαθιά ικανοποίηση. Αυτή είναι μόνο η αρχή.”

Όσο για το τι φόρεσε στο εξώφυλλο, επέλεξε μαζί με τον Law Roach μια εκπληκτική δημιουργία του οίκου Valentino (του οποίου είναι και πρέσβειρα) από την τελευταία Spring Couture συλλογή του. Με χρώμα κόκκινο και ιδιόμορφους όγκους, το λουκ της φωνάζει ζωντάνια και δυναμισμό, όπως και η ίδια. Το λουκ συμπλήρωσε με μια σειρά από πολυτελή κοσμήματα του οίκου Bulgari.

Δες το εξώφυλλο παρακάτω και την συνέντευξή της παρακάτω.