Η αλήθεια είναι ότι οι πέντε αδερφές από κάπα και η momager Kris, έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά με το Keeping Up With The Kardashians, που παρ’ ότι το ριάλιτι έχει σταματήσει ήδη από την περασμένη σεζόν, όλος ο κόσμος ακόμα ασχολείται μαζί τους.

Σήμερα θέμα μας είναι η Khloe Kardashian, η οποία απασχολεί τα μίντια αυτές τις μέρες εξαιτίας του πρώην σύντρόφου της, και πατέρα της κόρης της True, Tristan Thomson. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας του NBA, όπως φαίνεται πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά σε ένα σκάνδαλο απιστίας. Μόλις χθες λοιπόν μάθαμε, απόκλειστικά από το People Magazine, πως ο Τhomson, που έχει ήδη απατήσει την Khloe άλλες δυο φορές επιβεβαιωμένα, φέρεται να απέκτησε μόλις ένα ακόμα παιδί από μια άλλη γυναίκα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά της είναι Maralee Nichols, και εργάζεται ως personal trainer.

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχετικά δικαστικά έγγραφα που έχει στα χέρια του το People, ο Thomson παραδέχεται πως είναι ο πατέρας του παιδιού, και πως συνευρέθηκε ερωτικά μαζί με τη Nichols τουλάχιστον μια φορά. Όπως φαίνεται, η συνάντησή τους έγινε μέσα στον περασμένο Μάρτη, όταν η Khloe  και o Thomson ήταν ακόμα μαζί σαν ζευγάρι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Khloe, παρ’ ότι έχουν προκύψει ήδη δυο σκάνδαλα απιστίας με τον Τhomson, (αυτό είναι το τρίτο), κάθε φορά τον συγχωρεί, λέγοντας πως θέλει να έχουν μια καλή σχέση για χάρη της κόρης τους. Χωρίς να θέλουμε να κρίνουμε εκ του ασφαλούς, μήπως ήρθε η ώρα η Khloe να τον αποξενώσει εντελώς; Kαταλαβαίνουμε το επιχείρημα ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Αλλά με τόσες και επαναλαμβανόμενες  προβληματικές συμπεριφορές, γιατί κάποιος να θέλει ένα τέτοιο άτομο γύρω από το παιδί του;

*Να προσθέσουμε εδώ, πως ο Tristan Thomson δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Maralee Nichols.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!