Το ότι το θέμα “περίοδος” είναι ακόμα ταμπού ενώ δεν θα έπρεπε, το γνωρίζουμε όλοι μας. Αποτελεί μία τεράστια συζήτηση που κρύβει αρκετούς κινδύνους και μοναχικά μονοπάτια, αν και σε γενικές γραμμές όσες και όσοι αιμορραγούν κάθε μήνα επειδή έτσι θέλει η φύση, συμφωνούν στα περισσότερα: Όχι δεν είναι κάτι για να αισθανόμαστε ντροπή, ούτε χρειάζεται να χρησιμοποιούμε κωδικά ονόματα για να αναφερθούμε σε αυτό. “Αυτές οι μέρες του μήνα”, “ήρθαν οι Ρώσοι”, ακόμα και το “αδιαθέτησα” υποδηλώνουν πως δεν θέλουμε να αναφερθούμε στο τι συμβαίνει συγκεκριμένα, λες και είναι κάτι κακό. Κι όλο αυτό ξέρετε πού οδηγεί; Σε μία υπέροχη άγνοια, την οποία ήρθε να αποδείξει για ακόμα μία φορά το TikTok, με ένα ξεκαρδιστικό (αν και ανησυχητικό) τρόπο.

@thedemeryfamily22

His reaction is priceless😂 #cutecouple #pregnant #prego #viral #InLove #couplegoals #trend #tampon

♬ original sound – Kolby&Jas❤️

Σε αυτό λοιπόν το βίντεο της @thedemeryfamily22, η γυναίκα δείχνει στο αγόρι της, χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι με νερό, πώς ακριβώς λειτουργεί ένα ταμπόν από την στιγμή που τοποθετείται, μεγαλώνοντας σε μέγεθος για να απορροφήσει το αίμα της περιόδου. Εκείνος σκανδαλισμένος ανοίγει το στόμα του ορθάνοιχτα και αναφωνεί “ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;!”, νομίζοντας πως η διαδικασία έχει κάποια σχέση με την σεξουαλική πράξη (ερωτηματικά) και πως το ταμπόν αντιστοιχεί στο ανδρικό μόριο (και άλλα ερωτηματικά).

Αλλά τα αγορίστικα βάσανα μπροστά σε ένα ταμπόν δεν τελειώνουν εδώ. Ένας άλλος άνδρας ανακαλύπτει το πώς λειτουργούν, αφού πρώτα πρέπει να λάβει σαφείς οδηγίες για το πώς τα ανοίγει, καθώς φαίνεται ότι δεν έχει δει ένα από κοντά σε όλη του την ζωή. Στην συνέχεια τα αποκαλεί “vagina parachute” που ντάξει, είναι λίγο αστείο τουλάχιστον.

@mrshillery829

Of course I had to make my husband do this! I will forever call tampons “vagina parachutes”! LMAO!! #tamponchallenge #husbandpranks #funny #fyp

♬ original sound – Rachel Hillery

Ο παρακάτω τυπάκος πιστεύει πως ένα ταμπόν πρέπει να τυλιχθεί γύρω από το δάχτυλο πριν τοποθετηθεί σωστά. Δεν περιγράφω άλλο.

@paulinat

showing him how a tampôn works😭 @fabioguerrrraa

♬ original sound – Pau Torres

Συνεχίζουμε με ένα “WHAT THE FUCK?!” από τον γλυκύτατο κύριο το επόμενου βίντεο, που πρέπει να ακούστηκε μέχρι τον Βόρειο Πόλο και είναι ακριβώς τα λόγια που χρησιμοποίησα όταν συνειδητοποίησα πόσο λίγα χρήσιμα πράγματα μαθαίνουμε στο σχολείο.

@amanialzubi

showing my boyfriend how a tampon works 🤣😳❤️ ( @originalisrael ) #comedy #couple #couplegoals #foryou #trend #tiktok

♬ original sound – amani

Και τέλος, ιδού ένα ακόμα αρσενικό που σιγά-σιγά ανακαλύπτει τον κόσμο.

@ryleymick

i just got don’t going through a breakdown so i asked veedz if he could cheer me up by reacting to how a tampon works luv u @nolan.veeder

♬ Stuck in the Middle – Tai Verdes

Προφανώς τα παραπάνω κλιπ είναι αστεία, όμως μετά την τέταρτη φορά που ένας άνδρας ή ένα αγόρι συγκλονίζονται  με τόσο βασικά θέματα σχετικά με την βιολογία μιας γυναίκας, ξεκινάς να αναρωτιέσαι τι σόι βιολογία είναι αυτή που μαθαίνουμε στο σχολείο. Και μαζί με αυτό, σε πιάνει και μία κατάθλιψη για την πλήρη απουσία της σεξουαλικής αγωγής. Και στο τέλος αναρωτιέσαι τι άλλο θέμα που εσύ θεωρείς αυτονόητο αποτελεί έναν τελείως καινούργιο κόσμο για τους άνδρες στην ζωή σου;