“Αυτό ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους” είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Δέσποινα Καμπούρη και στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” το πρωί της Τετάρτης και ενόψει της νέας του σειράς ντοκιμαντέρ “Ρίζες” στο Mega. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που είπε ήταν η σχέση του με την φήμη αλλά και η απόφασή του να σταματήσει να κάνει τηλεόραση παλιότερα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά πως “η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα. Δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών. Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων”.

“Γενικά βλέπω την ζωή μου πλέον σε κύκλους”.

“Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Το πιο σημαντικό στην ζωή μου μαζί της είναι ότι έμαθα να αναγνωρίζω τα λάθη των ανδρών των παλαιότερων γενεών απέναντι στις γυναίκες. Έμαθα να αναγνωρίζω την γυναίκα ως ιερό θηλυκό. Έμαθα να σέβομαι την ελευθερία της Άννας και να την υποστηρίζω αυτή την ελευθερία. Την αγάπη και τον σεβασμό προς τις γυναίκες μου τα έμαθαν οι γιαγιάδες μου και η μαμά μου.”

Στην ερώτηση αν φοβάται ότι θα τον κρίνουν ή θα τον κοροϊδέψουν για τις επιλογές του απάντησε, “Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους.”