Μοιάζει να ήταν μόλις χθες, όταν έσκασε στον κόσμο η είδηση ότι η Rihanna και ο A$AP Rocky περιμένουν παιδί. Κι όμως, έκτοτε έχουν γίνει τόσα. Η Riri έχει σπάσει κάθε στερεότυπο γύρω από τα ρούχα της εγκυμοσύνης, αποκάλυψε περισσότερα για την σχέση της με τον rapper, έκανε την πιο iconic φωτογράφιση με τη Vogue και το διαδίκτυο γέμισε με άκρως τοξικές και αναληθείς φήμες περί απιστίας του Rocky και χωρισμού τους

Τώρα η ώρα του τοκετού φαίνεται να πλησιάζει, με τις θεωρίες να λένε ότι μάλλον το μωρό θα έρθει μέσα στον Μάιο. Μάλιστα, παρά τις φήμες ότι το baby shower ακυρώθηκε, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Σύμφωνα με το HipHopHollywood, αυτό πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου και βρέθηκαν εκεί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού κυρίως από τα Μπαρμπέιντος. Μάλιστα, το baby shower είχε rave θεματική και όλοι οι καλεσμένοι  ήταν ντυμένοι με ρούχα σε φωτεινές neon αποχρώσεις. 

Ναι, κι εμείς θα θέλαμε να δούμε τι ακριβώς συνέβη σε αυτό το baby shower, αλλά δυστυχώς υπήρχε αυστηρή πολιτική να μην τραβηχτούν φωτογραφίες και βίντεο. Ωστόσο, κάποιος από τους καλεσμένους κατάφερε να διαρρεύσει σε εμάς τους απλούς θνητούς ένα “ψιχουλάκι”. Αυτό είναι το δώρο, που έλαβαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Ένα t-shirt, που υπερζηλέψαμε και θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς με κάποιον τρόπο. Αυτό είχε άκρως 90s αισθητική με την μπροστινή μεριά του να έχει από μία παιδική φωτογραφία του Rocky και της Rihanna και να γράφει “Rih Rocky Rave Shower” και από πίσω να διαβάζουμε σε κίτρινες, γαλάζιες και ροζ αποχρώσεις “Πήγα στο rave shower της Rih & του Rocky και το μόνο που πήρα ήταν αυτό το καταπληκτικό μπλουζάκι”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!