Ο Taika Waititi, η Tessa Thompson και η Rita Ora βρίσκονται όλοι αυτή την στιγμή στο Σίδνεϊ. Οι δύο πρώτοι για τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder και η τελευταία για τα γυρίσματα του αυστραλιανού The Voice. Σε περίπτωση που δεν είχε πέσει στην αντίληψή σου, ο Waititi έχει χωρίσει με τη γυναίκα του εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ εδώ και κάποιο διάστημα ακούγαμε φήμες για την σχέση του με την Ora. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν τα ξέραμε όλα. 

Το Σαββατοκύριακο, που μάς πέρασε, παπαράτσι φωτογράφισαν τους δυο τους μαζί με την Thompson, ενώ βρίσκονταν στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου. Εκεί δεν τους βλέπουμε μόνο να γελάνε και να αγκαλιάζονται, αλλά και τους τρεις να είναι ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν φιλιά. Οι υποθέσεις που έσκασαν στο internet; Ότι οι τρεις τους έκαναν τρίο πριν ή μετά τις φωτογραφίες, ή ότι βρίσκονται σε μία πολυσυντροφική σχέση, την οποία απλά δεν είχαμε ανακαλύψει μέχρι τώρα. 

Βέβαια, στην πραγματικότητα, υπάρχει κι άλλη μία υπόθεση. Ο Waititi δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος φαν των παπαράτσι και του αρέσει να τους κοροϊδεύει. Οπότε δεν θα μάς έκανε εντύπωση αν, αφότου τον ακολουθούσαν παντού με την Ora, αποφάσισε να τους μπερδέψει και έστησε μόνος του όλο το σκηνικό στο μπαλκόνι. Ό,τι κι αν ισχύει πάντως, οι φωτογραφίες έγιναν viral και το Twitter έχει πάρει φωτιά, με τους περισσότερους να δηλώνουν ότι ζηλεύουν και να ψάχνουν τρόπους να γίνουν τα τέταρτα μέλη αυτής της σχέσης.