Αν έχεις το οποιοδήποτε social media, είναι σχεδόν απίθανο να μην έχεις πάρει είδηση τη viral στιγμή της Kendall Jenner. Στο τελευταίο επεισόδιο του The Kardashians, το μοντέλο πάει στο σπίτι της μητέρας της, Kris Jenner. Εκεί λέει ότι πεινάει κι ενώ η Kris προτείνει ο σεφ της να τής ετοιμάσει κάτι, η Kendall επιμένει να κόψει μόνη της λίγο αγγούρι και λέει ότι δεν είναι κάτι δύσκολο. Στην πράξη, ωστόσο, αυτό δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται. 

Στο απόσπασμα είδαμε την Kendall όχι απλά να μην κόβει με ευκολία το αγγούρι, αλλά να μοιάζει σαν να μην έχει κόψει ποτέ πριν λαχανικό στη ζωή της. Το κάνει πολύ τρομαγμένα, δείχνει σχεδόν σαν να κόβει τον αέρα και τα χέρια της είναι σαν να μην ξέρουν πώς πρέπει να τοποθετηθούν. Η ίδια η Kendall ακούγεται να λέει ότι οι ικανότητες κοπτικής της είναι ανύπαρκτες και να ζητάει γελώντας να μη ζουμάρουν πάνω της. Σε όλη τη διάρκεια, η Kris επιμένει να φωνάξει τον σεφ της να το κάνει, ενώ το βλέμμα της έδειχνε ότι σκεφτόταν όλα όσα έχει κάνει λάθος στη ζωή της, ώστε να φτάσει σήμερα η κόρη της να μην ξέρει να κόβει ένα αγγούρι. 

@nick75007

Omg how does #kendalljenner not know how to properly cut a #cucumber ? Lol

♬ original sound – Nick007

Φυσικά, το internet γέμισε με σχόλια για το βίντεο. Άλλοι είδαν το πράγμα χιουμοριστικά, άλλοι αναρωτήθηκαν πώς στο καλό η Kendall δεν ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το μαχαίρι και άλλοι έσπευσαν να κατακρίνουν την Kris, που φαίνεται να μην έμαθε ποτέ στην κόρη της βασικές δεξιότητες. Τελικά, έγινε τόσο μεγάλο θέμα, που η ίδια η Kendall έκανε το σχόλιο της, κάνοντας repost το tweet “Η Kendall Jenner να προσπαθεί να κόψει ένα αγγούρι είναι το πιο τραγικό πράγμα, που έχω δει ποτέ”. Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε απλά και περιεκτικά, “τραγικό”.