Τα Κακά Κορίτσια φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή “Open Weekend” και μίλησαν στον Δημήτρη Μηλιόγλου για τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια αλλά και για το ένδοξο παρελθόν, την αγάπη του κόσμου και το bullying που υπέστησαν για τα κιλά τους. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις μια τέτοια πονεμένη ιστορία από κάτω και όπως φαίνεται, λίγοι είναι οι άνθρωποι που δεν βίωσαν κάποιου τύπου προσβολή της προσωπικότητάς τους για οποιονδήποτε λόγο.

Για τα Κακά Κορίτσια, που ήταν πολύ αγαπητά στον κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο λόγος του bοdy shaming ήταν τα κιλά τους. Στην συνέντευξη αυτή μάλιστα ανέφεραν και κάποιο περιστατικό με την Ρούλα Κορομηλά, πράγμα παράξενο είναι αλήθεια, γιατί και η ίδια η Ρούλα Κορομηλά αντιμετώπιζε χλεύη για τα κιλά ή την εμφάνισή της. Ας δούμε τι είπαν:

“Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια από το προσκήνιο. Ο κόσμος στο δρόμο μας λέει ότι του θυμίζουμε νοσταλγία, μας ρωτάνε πάντα για το πώς ήταν εκείνη η δεκαετία.

Τα ποσά που παίρναμε εκείνη την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά, αλλά πάντα μοιράζονταν διά του τρία. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας”, είπαν αρχικά τα Κακά Κορίτσια.

“Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, ότι “τα Κακά Κορίτσια πάχυναν”.

“Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με τη Ρούλα Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου. Μας είπε “Κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαΐ σας”. Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!