Οι αδερφές Kardashian και οι διάλογοι τους από το Keeping Up With The Kardashians μάς έχουν χαρίσει πολλές επικές στιγμές, που συχνά τις θυμόμαστε και γελάμε. Πλέον, στην εποχή του TikTok, βλέπουμε όλο και περισσότερες από αυτές να γίνονται ξανά viral και ο κόσμος να αποφασίζει να τις αναβιώσει. Αυτές τις μέρες μία από την 11η σεζόν έχει μπει στο επίκεντρο. 

Το 2015, η Khloe πήγε επαγγελματικό ταξίδι στην Αυστραλία. Όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ, την είδαμε να κάθεται μαζί με την Kim και να της λέει ότι έχει τρομερό jet lag από την Αυστραλία. Ωστόσο, η αδερφή της πληκτρολογούσε στο κινητό της και ξεκάθαρα δεν την άκουγε, οπότε της έδωσε την άκυρη απάντηση “Ναι; Γιατί;”, με την Khloe εμφανώς ενοχλημένη να της λέει το προφανές, “Επειδή μόλις επέστρεψα από την Αυστραλία”. 

@dashcity

the typing 😭 #kimkardashian #khloekardashian #fyp

♬ original sound – Dash City

Πάνω από 5.700 χρήστες έχουν αυτή την στιγμή αναπαραστήσει τον διάλογο. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα από τα αγαπημένα μας διάσημα ζευγάρια, η Sophie Turner και ο Joe Jonas. Οι δυο τους αναβίωσαν τον διάλογο των Kardashian στην τελειότητα και απολαυστικότατα, με τον Jonas να παίρνει τη θέση της Khloe και την Turner της Kim. Πέρα, όμως, από τις τρομερές υποκριτικές τους ικανότητες υπάρχει και μία λεπτομέρεια του βίντεο, που μάς τράβηξε την προσοχή και μάς έκανε να γελάσουμε πολύ περισσότερο. Όταν η Turner κάνει ότι πληκτρολογεί, το όνομα της επαφής στην οθόνη της είναι Pete. Ναι, από τη μία, ίσως αναφέρεται στην σχέση της Kim με τον Pete Davidson. Το πιο πιθανό, όμως; Ήταν συνέχεια του roasting του άντρα της στο Jonas Brothers Family Roast, όπου για φινάλε είχε πει “Και Joe, μην με περιμένεις. Ο Pete Davidson μού έδωσε τον αριθμό του”. 

@joejonas

🙄

♬ original sound – Dash City